Ştiri medicale
2351 accesări 18 Aprilie 2016 1 comentariu

Drama unui artist! Diagnostic crunt, la doar 30 de ani

Pictorul Daniel Relenschi, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de piele.

Artistul are dureri atât de groaznice, încât nu se poate deplasa. Tânărul este un pictor 3D recunoscut naţional şi internaţional, pentru tablourile sale impresionante, dar şi pentru implicarea în campaniile umanitare de salvare a copiilor grav bolnavi. Acum, campaniile umanitare se îndreaptă către Daniel Relenschi care are nevoie de o sumă mare de bani pentru a suporta tratamentul complet care include chimioterapie şi radioterapie.


„Pentru mine un aşa diagnostic nu înseamnă sfârşitul, ci începutul unei lupte, care va sfârşi cu o victorie a mea, dar şi a celor care mă susţin, asta pentru că voi face tot ce îmi stă în putere să răzbesc. De mic copil ştiu ce înseamnă să suferi, asta din cauza sănătăţii precare, dar şi din cauza experienţelor de viaţă pe care le-am trăit.
Sunt cazuri în care un cancer nu este depistat decât prin analize amănunţite, la fel a fost şi în cazul meu, doar că din păcate, la mine e şi vizibil, fiind un cancer de piele şi vine cu dureri de nesuportat”, a declarat Daniel Relenschi.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

19 aprilie 2016 Centrul de Biorezonanta Dr. Bacean
Terapie prin biorezonanta

In perioada: 24-26 aprilie, se va afla in Constanta reputatul medic Dr. Aurel.I. Bacean, specialist in neurochirurgie si terapii complementare care va oferi consultatii dupa urmatorul program: -duminica, 24 aprilie 2016: intre orele 14:00-18:00; -luni, 25 aprilie 2016: intre orele 09:00-18:00; -marti, 26 aprilie 2016: intre orele 09:00-18:00. Consultatiile vor avea loc la sediul centrului ON CLINIC situat in Bvd. Tomis, Nr.142 A, Etajul 2, (punct de reper: sensul giratoriu din fata Spitalului Judetean de pe Bvd. Tomis). Pentru programari si alte informatii nu ezitati sa ne contactati la Nr. de tel.: 0757.039.425. sau pe adresa de e-mail: biorezonantact@gmail.com

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.