Pentru ea
1785 accesări 13 Martie 2016 0 comentarii

Epilarea definitivă se face în sezonul rece. Iată de ce!

Sezonul rece este cel mai indicat pentru pregătirea intensă a doamnelor de a arăta cât mai bine pe timpul verii. Majoritatea femeilor urmează cu multe luni înainte de venirea sezonului cald diverse terapii, diete şi apelează la tot felul de trucuri pentru a-şi îmbunătăţi aspectul corporal.

Doctorii specialişti dermatologi afirmă că sezonul rece este cel mai indicat pentru doamne pentru a apela la epilarea definitivă cu laser, deoarece pielea trebuie protejată de soare în timpul procedurilor, pentru a nu fi afectată de ul-traviolete. Astfel, pielea va fi mult mai fină, fără iritaţii şi fără fire sub piele.

Avantajul suprem al doamnelor este că vor scăpa definitiv de grija epilatului şi vor câştiga timp pen-tru alte activităţi de relaxare.

„Epilare definitivă cu laser are şi câteva efecte adverse, care însă nu le sperie pe adeptele acestui tratament. Pot apărea unele zone înroşite sau puţin umflate, în timpul tratamentului sau după acesta, care dispar în aproximativ 24-48 de ore. Se pot observa fire negre în piele, după câteva zile, care sunt fire de păr arse şi pe care pielea le elimină”, precizează specialiştii dermatologi Iowemed Alderma.

Taguri articol: pentru ea alderma tratament laser dermatolog epilare

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.