Frumuseţe
2228 accesări 09 Mai 2016 0 comentarii

Intervenţiile estetice cresc stima de sine

În urma unei intervenţii la nivelul feţei, pielea îşi recâştigă aspectul neted şi ridurile dispar, însă principalul motiv pentru care o persoană alege să îşi facă o operaţie estetică, de întinerire este pentru a menţine o stimă de sine ridi-cată, necesară cu trecerea anilor, spun specialiştii esteticieni. Una dintre procedurile care are puterea de întinerire este liftingul facial, procedură vastă ce include mai multe tehnici.

„Există mai multe tehnici de lifting facial, în funcţie de dorinţele vizate, dar mai ales de caracteristicile feţei. Printre acestea, pot enumera: tratamentul facial cu efect de lifting, electrostimularea facială, endermologia facială, mezote-rapia, tratamentul facial cu ultrasunete şi liftingul centrofacial”, a declarat dr. Silvia Stănculescu-Vasalos, chirurg estetician.

În ciuda faptului că medicina estetică s-a adresat de la bun început atât publicului feminin, cât şi celui masculin, bărbaţii au fost mai reţinuţi până acum câţiva ani. La noi în ţară, numărul bărbaţilor care apelează la aceste metode de îmbunătăţire a aspectului fizic este în creştere, potrivit studiilor recente.

Taguri articol: frumusete

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.