30 Noiembrie 2015
6168 accesări
3 comentarii

Apa de trandafiri este un produs natural obținut prin distilarea trandafirului de Damasc, cunoscut și sub denumirea de Rosa damascena. Aceasta poate fi utilizată în multe feluri pentru menținerea sănătății pielii și a stării generale de bine. Indiferent de tipul de piele, această „minune a naturii” vă aduce beneficii multiple.

Apa de trandafiri calmează pielea sensibilă și iritată, echilibrează și curăță tenul gras, întinerește, netezește și tonifică pielea ridată, revitalizează și dă strălucire tenului normal.

Noi vă oferim un buchet cu nouă idei de utilizare a apei de trandafiri, restul vă lăsăm să le descoperiți singuri:

  1. Această apă este bogată în antioxidanți și multe vitamine, așadar poate contribui în prevenirea semnelor de îmbătrânire și în hrănirea pielii. De asemenea, apa de trandafiri are proprietăți naturale antiseptice, antiinflamatorii și antibacteriene.
  2. Utilizați apa de trandafiri pentru a preveni sau reduce pungile de sub ochi. Puneți la frigider pentru o jumătate de oră o sticlă de apă de trandafiri, iar apoi aplicați puțin din ea pe o dischetă demachiantă cu care vă tamponați ușor ochii. Acest lucru va cotribui la calmarea pielii iritatate din jurul ochilor și va preveni sau reduce pungile de sub ochi.
  3. Pulverizați puțină apă de trandafiri pentru a vă reîmprospăta tenul în timpul zilei. Apa de trandafiri vă va da senzația de prospețime în timp ce va hidrata și hrăni pielea în profunzime, oferindu-i strălucire. Pe timpul verii, puteți păstra soluția la frigider, pentru o senzație mai răcoritoare.
  4. Adăugați două cești de apă de trandafiri în apa de baie pentru a avea parte de o experiență divină și de neuitat. Apa de trandafiri vă va face pielea corpului mai fină și va lăsa și un parfum plăcut de trandafiri. Nu este oare un răsfăț perfect pentru frumusețe?
  5. Folosiți apa de trandafiri pentru a trata pielea uscată. Odată aplicată pe piele, veți observa imediat un efectele de calmare, netezire și hidratare.
  6. Îndepărtați în mod natural machiajul cu apă de trandafiri! Aplicați soluția pe o dischetă demachiantă și îndepărtați machiajul, masând ușor tenul. Pentru ca demachierea să fie mai eficientă, după ce ați aplicat apă de trandafiri pe dischetă, adăugați și puțin ulei de cocos. Acest amestec poate fi utilizat și la îndepărtarea machiajului din zona ochilor. Totuși, dacă vreți să vă mențineți pielea tânără, rețineți că demachierea trebuie realizată cu mișcări ușoare, fără a freca sau întinde pielea.
  7. Dacă doriți o piele mai tonifiată, puteți apela cu încredere la această soluție naturală. Apa de trandafiri ajută la prevenirea ridurilor, încetinind procesul de îmbătrânire, îngustează porii și oferă strălucire pielii.
  8. Apa de trandafiri poate fi folosită și ca after-shave deoarece previne iritațiile și calmează pielea.
  9. Nu în ultimul rând, apa de trandafiri poate fi folosită în aromoterapie. Cercetările au arătat că aromoterapia poate avea rezultate minunate în combaterea stresului, contribuind totodată la un somn mai bun. În plus, ne ajută să devenim mai optimiști!
Taguri articol: frumusete îngrijire trandafiri

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

3 comentarii

18 februarie 2016
Laura
Apa trandafiri

Apa mea preferata de trandafiri o procur de pe www.biocosmeticemaroc.ro

21 ianuarie 2016
Delia
Proiect nou!

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: [email protected] , cu mesajul “ INFO” Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate!

1 decembrie 2015
Alina
loc de muncă

Vrei să câştigi minim 300 de euro pe lună? Citeşte acest anunţ! Beneficii -posibilitatea de a câştiga cel puţin 100 de euro cu o implicare de 2-3 ore sau 300 de euro full time - apartenenţa la un grup care oferă recunoaştere şi şanse egale tuturor membrilor -instruire gratuită şi de scurtă durată -contract legal de comision ce asigură plata caştigurilor -se lucrează de acasă -program flexibil Cerinţe -conexiune la internet, PC, abilităţi minime de lucru cu documente word, pdf şi navigare online -seriozitate, perseverenţă şi atenţie la detalii Pentru informaţii trimiteţi mail cu subiectul INFO la [email protected]

Articol publicat de Andreea Alexandra Zamfir