Dietă şi frumusețe
1808 accesări 30 Martie 2016 1 comentariu

Masajul cu ventuze tibetane combate celulita

Medicina tradiţională tibetană are tehnici care pot repara anumite imperfecţiuni ale corpului, dar, în acelaşi timp, creează şi o stare de bine persoanei care se bucură de aceste tratamente. Medicii specialişti dermato-esteticieni recomandă masajul cu ventuze tibetane. Acesta ajută la detoxifierea corpului, reduce inflamaţia, energizează şi revitalizează organismul, dar este folosit şi în tratamentele de lifting cutanat.
„Manevrele complexe alternează masajul manual clasic, cu tehnica specială cu ventuze orientale şi asigură drenarea ţesutului adipos şi relaxarea musculaturii cu activarea circulaţiei limfatice şi stimularea colagenezei”, potrivit specialiştilor Iowemed Alderma.
Tehnica poate fi folosită cu succes pentru remodelare corporală, drenaj limfatic, combaterea aspectului capitonat al celulitei, dar şi în recuperare medicală. Acest tratament complex este antialgic, antiedematos, ajută la îmbunătăţirea vascularizării articulare şi înlătură contracturile musculare.

Taguri articol: dietă şi frumusețe masaj celulita

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

30 martie 2016 crina
oferta

Castiguri din prima luna,prin COLABORARE part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este NOUA si FOARTE profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar(part-time) sau 285 euro lunar(full-time),CHIAR din prima luna,colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta! Va rugam sa SOLICITATI cat mai repede detaliile necesare,trimitand text "INFO"la adresa de email;crina.stefanut@yahoo.com

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.