Boli şi afecţiuni
4489 accesări 06 Mai 2016 0 comentarii

O bucurie pentru copiii bolnavi de cancer

Zece copii cu probleme oncologice, din ţară, au fost aleşi să facă parte din proiectul „10 eroi la Disneyland”, organizat de Asociaţia „Dăruieşte Aripi”. Din cei zece copii selectaţi, doi sunt din Constanţa, iar unul din Tulcea.
Copiii, cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, vor pleca la Disneyland, pe data de 21 mai, unde îi vor cunoaşte pe eroii Disney preferaţi. Aceştia vor fi însoţiţi de patru voluntari care vor avea grijă de micuţi şi îi vor supraveghea. Voluntarii care îi vor însoţi pe copii sunt persoane cunoscute deja, deoarece activitatea acestora se desfăşoară şi în spitalele în care micuţii sunt îngrijiţi. Copiii au fost selectaţi de doctorii oncologi curanţi de la Institutul oncologic Fundeni şi Spitalul „Marie Curie” din Capitală.
„Acest proiect este posibil datorită oamenilor cu suflet mare care au contribuit ca aceşti copii să se bucure câteva zile departe de suferinţă”, a declarat Alina Vasea, fondatoarea Asociaţiei „Dăruieşte Aripi”.

Taguri articol: boli şi afecţiuni cancer

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.