onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698986

onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698986

onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698986

onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698986

onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698942

onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698942
onouaclinicasadeschisinconstanta-1414698986
Clinici şi spitale
3692 accesări 07 Noiembrie 2014 0 comentarii

O nouă clinică medicală s-a deschis la Constanţa

AQUA CLINIC - cea mai nouă clinică din Constanţa, o unitate medicală modernă, unde pacienţii pot să găsească medici de familie, dar şi specialiştii de care au nevoie

A fi pus pe drumuri, a străbate kilometri întregi, dintr-o parte a oraşului în cealaltă, de la cabinetul medicului de familie până la cel al specialistului, după care trebuie să caute o farmacie care să aibă medicamentele de care au nevoie reprezintă, din păcate, în societatea actuală, unul dintre motivele pentru care mulţi renunţă să mai meargă la doctor.

Timpul nu le permite, banii nu-i dau afară din casă şi, mai ales, dacă nici nu-i doare prea tare, înseamnă că vizita la medic mai poate aştepta! Astfel au ajuns să procedeze mulţi constănţeni, în defavoarea sănătăţii lor. În prezent, constănţenii au la dispoziţie o soluţie pentru a nu mai fi nevoiţi să facă toate aceste drumuri: AQUA CLINIC - cea mai nouă clinică din Constanţa, o unitate medicală modernă, unde pacienţii pot să găsească medici de familie, dar şi specialiştii de care au nevoie. În centrul medical se oferă consultaţii pe următoarele specialităţi: medicină internă, reumatologie, neurologie, psihiatrie, alergologie, nefrologie, gastroenterologie, endocrinologie, O.R.L., ortopedie, ecografie generală şi musculo-scheletală, iar în curând şi pe cardiologie, diabet şi boli de nutriţie.

Pacienţii nu vor mai fi puşi în situaţia de a străbate jumătate de oraş, cu reţeta în buzunar, în căutarea unei farmacii. La parterul imobilului funcţionează Aqua Pharm, din grupul de farmacii Aqua Pursante, unde găsesc toate produsele de care au nevoie, la preţuri accesibile. Oferta cu care unitatea medicală vine în întâmpinarea pacienţilor nu se opreşte aici. Afecţiunile reumatismale sunt, la ora actuală, printre cele mai frecvent întâlnite boli. La Aqua Reca găsiţi medicii de recuperare medicală de care aveţi nevoie, cât şi cele mai bune servicii de fiziokinetoterapie, recuperare reumatologică, recuperare ortopedică şi post-traumatică sau recuperare neuromotorie, atât pentru adulţi cât şi copii. Pentru că un masaj relaxant face întotdeauna minuni, asupra trupului şi minţii, cadrele de la Aqua Reca vă invită să încercaţi serviciile oferite în cadrul departamentului de Medspa.

Taguri articol: AQUA CLINIC important

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.