16 Februarie 2016
3092 accesări
0 comentarii

Temperaturile ridicate de afară ne duc deja cu gândul la primăvară şi la purtarea ciorapilor fini şi a fustelor scurte. Dacă vreţi să scăpaţi de grija epilatului frecvent şi doriţi să apelaţi la o soluţie de durată, precum epilarea definitivă cu laser, atunci trebuie să acţionaţi de pe acum.
Potrivit specialiştilor de la Centrul de dermato-estetică facială şi corporală Iowemed Alderma, „sezonul rece este cel mai indicat pentru a începe epilarea definitivă cu laser deoarece pielea trebuie protejată de soare în timpul procedurilor”. Aceştia propun epilarea cu ajutorul Laserului Cutera Coolglide, cea mai nouă şi avansată tehnologie în materie de epilare definitivă, utilă şi în repararea vaselor sparte şi în rejuvenarea facială.
Aşadar, cine îşi doreşte o piele mai fină, fără iritaţii, fără fire crescute sub piele şi, mai ales, să scape pentru totdeauna de grija epilatului se poate adresa medicilor de la Iowemed Alderma.
Pentru programări puteţi apela la numerele de telefon 0749.144.201 / 0241.58.76.76 sau mergeţi direct la sediul Centrului Iowemed Alderma din Bulevardul I.C. Brătianu nr. 2-4, Constanţa.

Taguri articol: clinici şi spitale frumusete îngrijire piele epilare alderma laser IOWEMED

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii