Frumuseţe
2609 accesări 16 Februarie 2016 2 comentarii

Pregătite de primăvară? Epilare definitivă, la Iowemed Alderma

Temperaturile ridicate de afară ne duc deja cu gândul la primăvară şi la purtarea ciorapilor fini şi a fustelor scurte. Dacă vreţi să scăpaţi de grija epilatului frecvent şi doriţi să apelaţi la o soluţie de durată, precum epilarea definitivă cu laser, atunci trebuie să acţionaţi de pe acum.
Potrivit specialiştilor de la Centrul de dermato-estetică facială şi corporală Iowemed Alderma, „sezonul rece este cel mai indicat pentru a începe epilarea definitivă cu laser deoarece pielea trebuie protejată de soare în timpul procedurilor”. Aceştia propun epilarea cu ajutorul Laserului Cutera Coolglide, cea mai nouă şi avansată tehnologie în materie de epilare definitivă, utilă şi în repararea vaselor sparte şi în rejuvenarea facială.
Aşadar, cine îşi doreşte o piele mai fină, fără iritaţii, fără fire crescute sub piele şi, mai ales, să scape pentru totdeauna de grija epilatului se poate adresa medicilor de la Iowemed Alderma.
Pentru programări puteţi apela la numerele de telefon 0749.144.201 / 0241.58.76.76 sau mergeţi direct la sediul Centrului Iowemed Alderma din Bulevardul I.C. Brătianu nr. 2-4, Constanţa.

Taguri articol: clinici şi spitale frumusete îngrijire piele epilare alderma laser IOWEMED

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

2 comentarii

25 ianuarie 2017 Academia de Coafor
Curs de calificare bucuresti

Invata de la cei mai buni traineri! Vino la Academia de Coafor & Make-up si implineste-ti visul. Curs de Make-up cu Ana Maria Vasile, Cel mai bun make-up artist in 2016, titlu primit la Romanian Fashion Awards. Curs de cosmetica, trainer cu peste 20 de experienta, Curs de Coafor cu Dorina Gheorghe, trainer cu peste 10 ani experienta in saloane de top. Diplome recunoscute national si international. Detalii la: 021.337.27424

31 martie 2016 Daniel
oferta munca

Oferta pe care nu o poti refuza! Metoda revolutionara prin care iti maresti considerabil veniturile in functie de munca depusa la domiciliu. Te vei convinge rapid ca tocmai ai gasit ceva exceptional si ai facut cea mai buna alegere. Te rog nu rata aceasta oportunitate de castig, iar pentru informatii suplimentare contacteaza-ma pe adresa de e-mail danyelp@gmail.com

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.