Remedii naturiste
1572 accesări 29 Decembrie 2015 0 comentarii

Remedii naturale pentru a scăpa de mătreaţă

Mătreaţa reprezintă o problemă cu care se confruntă, zilnic, milioane de oameni. Pentru un păr sănătos, specialiştii recomandă câteva măsuri anti-mătreaţă pe care le poate urma oricine. Prin urmare, alimentaţia joacă un rol destul de important în prevenirea mătreţei, aşa că trebuie eliminate din dietă produsele grase şi cele care conţin E-uri. Totodată, stresul reprezintă un factor declanşator al acestei afecţiuni, de aceea trebuie să vă păstraţi optimismul.

Unul dintre cele mai bune tratamente naturale împotriva mătreţei este uleiul de măsline, un balsam natural care nu numai că opreşte mătreaţa, dar face părul mai sănătos şi mai strălucitor.

Mătreaţa mai poate fi redusă şi cu suc de lămâie. Astfel, după fiecare spălare a părului se masează scalpul cu zeama de la o lămâie, iar după trei-patru minute de masaj, se pune un prosop în cap, se aşteaptă 30 de minute şi se clăteşte apoi bine părul cu apă călduţă.

Taguri articol: remedii naturiste cadere par matreata

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.