Frumuseţe
2104 accesări 11 Ianuarie 2016 1 comentariu

Ten mai luminos şi plin de viaţă, la Iowemed Alderma


Adesea, vremea rece şi mohorâtă ne dă o stare generală proastă, iar acest lucru se vede şi pe chipul nostru. În plus, temperaturile scăzute nu iartă pielea fină a tenului, care devine mai uscată şi îşi pierde din elasticitate şi vitalitate.

Tocmai de aceea, Centrul de Dermato-Estetică Facială şi Corporală Iowemed Alderma oferă pacienţilor săi o ofertă specială la tratamentul Lime-Energy. Acesta oferă luminozitate tenului şi protejează pielea de acţiunea radicalilor liberi rezultaţi în urma stresului şi a unei alimentaţii necorespunzătoare. În plus, prin gama unică de ingrediente naturale, acest tratament împiedică îmbătrânirea tenului.

Efectul de luminozitate este dat de vitamina C stabilizată din cinci surse diferite: vitamina C pură, coaja, sucul şi pulpa de portocale Calabria şi uleiurile esenţiale din Mexic. La acestea, se adaugă ingredientele calmante pentru tenul obosit, cu extract de păpădie, şi sursele naturale de vitamina E.

La efectuarea unui tratament primiţi cadou un masaj facial cu ulei de nucă de cocos, unt de lime şi uleiuri esenţiale şi15 minute de tratament New Face. De asemenea, la achiziţionarea unui pachet de patru şedinţe, primiţi o şedinţă cadou.

Taguri articol: frumusete îngrijire clinica iowemed

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

21 ianuarie 2016 Delia
Proiect nou!

Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: [email protected] , cu mesajul “ INFO” Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Oferim și solicităm seriozitate!

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.