Boli şi afecţiuni
1338 accesări 12 Octombrie 2015 7 comentarii

“Terapia cu căldură” poate ajuta la tratarea ejaculării precoce

Iată câteva veşti bune pentru bărbaţii care suferă de ejaculare prematură – există un tratament nou, care utilizează „terapia cu căldură”pentru a trata această problemă de multe ori jenantă. Ejacularea precoce este cea mai comună disfuncţie sexuală şi afectează 20% până la 38% dintre bărbaţi, precizează portalul sexgen.ro. Cercetătorii de la Universitatea din Ohio efectuează primul studiu pilot folosind procedura denumită modulare neurotermală ghidată imagistic, care funcţionează prin utilizarea undelor radio pentru a diminua senzaţia unui nerv. "Ejacularea prematură este o afecţiune destul de comună, pentru care bărbaţii au opţiuni limitate. Dacă putem demonstra că terapia locală poate ajuta, aceasta va oferi o opţiune ambulatorie pentru controlul simptomelor şi îi va scăpa pe bărbaţi de aceasta afecţiune pentru totdeauna", a declarat conducătorul studiului.

Taguri articol: fertilitate ejaculare precoce

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

7 comentarii

19 martie Costel
Viata sexuala satisfacatoare

Eu cred ca am o viata satisfacatoare si asta din cauza faptului ca fac sport in fiecare zi cate 30 de minute, alerg, ma plimb in natura, nu mananc cu grasimi si ma stresez foarte putin. In general sunt un tip calm, care nu fumeaza si nu bea.

13 august 2018 Doncea
Viata sexuala

Viata noastra sexuala este influentata si de factorii psiho-emotionali. Asa ca zic eu, important e sa ne traim viata fara prea multe griji si cu mult zambet. :).

10 aprilie 2018 Danciu
Clinax

Si eu am luat climax control si sunt super incantat de rezultatele pe care le-am obtinut cu acest produs.

28 august 2017 Dan
Ejaculare precoce

Daca nu iei un tratament adecvat care sa actioneze bine asupra problemei atunci afectiunea se poate inrautati si evolutia ulterioara sa aduca daune mult mai mari aparatului sexual.

20 iulie 2017 Albertino
Ejaccularea precocece

Si io am ejaculare precoce si sunt ferm convins ca o sa treaca de la sine asa ca nu ma agit deloc. Sotia poate ramane insarcinata si daca dureaza putin partida d sex, asa ca pe mine nu ma deranjeaza, am si orgasm.....

8 mai 2017 Florin
florinmarintoc@yahoo.com

ui iau pt asa ceva climacs contriol da nu e cine stie ce de capu lui

17 februarie 2017 Aurel
Tratament ejaculare precoce

Pentru tratarea ejacularii precoce se pot folosi si suplimente alimentare.

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.