25 Februarie 2016
1411 accesări
0 comentarii

Terapia de biorevitalizare a pielii cu plasma proprie îmbogăţită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscută sub denumirea de terapia „Vampir”, este cea mai modernă soluţie de regenerare a pielii prin forţele proprii. Alături de alte tratamente similare, are scopul de a frâna procesul de îmbătrânire şi de a combate efectele negative asupra pielii, generate de poluare, alimentaţie nepotrivită, expunere la ultravio-lete sau la stresul zilnic.

Ea presupune recoltarea şi concentrarea factorilor de creştere din sânge şi reintroducerea acestora în ţesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară şi de sinteză de neocolagen pe termen lung. Iniţial, acest tratament a fost folosit în ortopedie, în refacerea tendoanelor şi a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie, în regenerarea gingivală, în chirurgia plastică pentru cicatrizarea arsurilor.

Tratamentul cu sânge propriu este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea feţei, a gâtului, a decolteului şi a mâinilor, având aplicaţii şi în tratamentul vergeturilor.
Specialiştii Iowemed Alderma pun la dispoziţia pacienţilor consultaţii personalizate care oferă o diagnosticare corectă a problemelor tenului.

Taguri articol: pentru ea alderma clinica iowemed

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Andreea Năstase