Clinici şi spitale
6367 accesări 05 Noiembrie 2015 0 comentarii

Tratamente complexe şi recuperare medicală, la Sanatoriul Balnear Mangalia

Turiştii şi pacienţii care aleg sănătatea şi odihna pe litoralul Mării Negre la Sanatoriul Balnear Mangalia, în perioada noiembrie -decembrie, beneficiază de tarife speciale. Ofertele accesibile se adresează unei palete cât mai largi de pacienţi, asiguraţi sau neasiguraţi.

Destinaţie preferată de mii de turiştişi pacienţi deopotrivă, pe tot parcursul anului, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia oferă o paletă completă de servicii medicale şi de recuperare pentru pacienţii asiguraţi şi neasiguraţi.

Având în structură secţia sanatorială de recuperare, medicină fizică şi balneologie cu 200 paturi, secţia spital recuperare medicină fizică şi balneologie I cu 75 paturi, secţia spital recuperare medicină fizică şi balneologie II cu
75 paturi şi ambulatoriu de specialitate, unitatea balneară oferă cele mai bune condiţii de cazare şi tratament care se adresează pacienţilor de toate vârstele.
„Până la sfârşitul anului, mai sunt de sosit două serii de pensionari beneficiari de bilete de tratament, pentru care asiguraţii achită jumătate din cuantumul pensiei.
Apoi, asiguraţii sistemului public de sănătate plătesc o coplată pe zi pentru cure de tratament de 11-12 zile, cuprinzând pensiune completă - cazare, trei mese pe zi şi tratament, astfel:

l pentru secţiile de spital: 55 lei cazare un loc în cameră triplă, 65 lei cazare un loc în cameră dublă fără balcon şi 75 lei cazare un loc în cameră dublă cu balcon;
l pentru secţia sanatorială, cu spor de confort şi masă îmbunătăţită: 96 lei cazare un loc în cameră dublă fără balcon, 106 lei cazare un loc în cameră dublă cu balcon şi 156 lei cazare un loc în apartament.
Unitatea se închide în data de 18 decembrie, pentru lucrările anuale de întreţinere şi reparaţii, şi se redeschide pe data de15 februarie 2016", a precizat Claudiu Arsene, directorul financiar-contabil al Sanatoriului Balnear Man-galia.

Bază completă de tratament
Bazele de tratament din cadrul sanatoriului dispun şi de servicii paraclinice de diagnostic: laborator clinic, serviciu modern de radiologie şi laborator explorări funcţionale. Pentru a beneficia de toate serviciile sanatoriului, pacienţii asiguraţi au nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie, cupon de pen-sie sau adeverinţă de salariat şi ordinul de plată al asigurării de sănătate, buletinul de identitate.

Printre procedurile de tratament şi agrement din cadrul balnearului, se numără şi duşurile subacvale. Alte proceduri, cum ar fi pleidoterapie, hidroterapie, kinetoterapie + fitness, electroterapie, masaje, saună şi piscină, stau la dispoziţia pacienţilor.

Piscina cu apă sărată reprezintă o formă de agrement şi de tratament. Piscina este deschisă de luni până vineri, între orele 14.00-17.00, şi sâmbăta, între orele 11.00-17.00.

Pacienţii pot beneficia de aceste servicii în urma unei programări pe secţia sanatorială sau pe secţia de spital, dar şi în regim ambulatoriu, la Pavili-onul B.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.