Dietă şi frumusețe
1601 accesări 29 Iunie 2016 0 comentarii

Trucuri pentru doamne. Cum să te simţi bine în pielea ta

Metodele de înfrumuseţare şi relaxare sunt întotdeauna preferate de femeile care vor să se simtă bine în pielea lor. Specialiştii Iowemed Alderma ne prezintă câteva tehnici de relaxare şi împrospătare a tenului. Laserul verde, de exemplu, ajută la regenerarea pielii din jurul ochilor şi la atenuarea ridurilor.
„Laserul verde asigură tehnologia de fotostimulare a metabolismului celular şi biosinteza proteică, aplicaţie care ajută la regenerarea tisulară a pielii din jurul ochilor, zona în care pielea are cel mai subţire strat, şi cel mai sensibil, unde ridurile se formează primele. Masajul pneumatic, combinat cu ultrasunete şi cu laser, are ca efect dinamizarea celulară, creşterea producţiei de elastină la nivelul pielii, creşterea producţiei de colagen, îmbunătăţirea microcirculaţiei. Masajul mecanic se face cu ajutorul unei prese electrice cu undă de 40 Hz, undă ce are trei impulsuri cu modulaţie programată. Efectele masajului sunt de tonifiere a ţesuturilor şi de curăţare a impurităţilor - acnee, comedoame etc.”, ne explică specialiştii Iowemed Alderma.

Taguri articol: dietă şi frumusețe

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.