Frumuseţe
1508 accesări 21 August 2017 0 comentarii

Alderma prezintă efectele uimitoare ale tratamentului cu acid hialuronic

Vârsta, stresul, dezechilibrele hormonale (post-natal, menopauza etc), soarele, dar şi un stil de viaţă nesănătos sunt factori ai îmbătrânirii tenului. La orice vârstă, îmbătrânirea tenului este accentuată de pierderea luminozităţii acestuia. Tenul îşi pierde vitalitatea, apar ridurile şi liniile fine, textura pielii este neuniformă. Toţi aceşti parametri creează zone întunecate pe ten şi pielea pierde treptat abilitatea de a reflecta lumina (tenul arată obosit).

„Soluţia pentru aceste probleme o reprezintă injectarea cu acid hialuronic ne-crosslinkat, un nou tratament pentru o piele strălucitoare situat între injectarea cu fillere şi mezoterapie, cu efect de redensificare cutanată: restructurarea şi regenerarea celulelor, protecţia contra oxidanţilor, hidratare şi luminozitatea tenului. Tratamentul utilizează o formulă exclusivă compusă din acid hialuronic şi o selecţie de componente, toate prezente în mod natural în piele, alese datorită efectelor pozitive, proprietăţilor hipo-alergenice şi acţiunilor sinergice demonstrate asupra pielii”, au declarat specialiştii Alderma.

Acest tratament presupune efectuarea unui protocol eficient, la interval de trei săptămâni, în una, două sesiuni pe an, cu rezultate vizibile şi cumulative de la prima şedinţă de injectare. Efectul maxim al curei de tratamente se observă la o lună, de la ultima injectare, deoarece timpul necesar regenerării celulare a ţesutului cutanat este 26-28 zile.

Avantajul este şi durerea minimă, datorită conţinutului de lidocaină de 0,3%.

Acest tratament este indicat la orice vârstă, dacă apar şi se dezvoltă următoarele semne de îmbătrânire, la nivelul feţei, gâtului, decolteului sau mâinilor: trăsături obosite, pierderea tonusului şi luminozităţii pielii, rifuri şi linii fine, disconfort, foto-îmbătrânire.

Tratamentul poate fi folosit cu un efect surprinzător şi îndelungat pentru rehidratarea buzelor, fără efectul de mărire dat de filler.

Pentru detalii, apelaţi numărul de telefon 0749.144.201.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.