Sfatul medicului
36 accesări 16 Septembrie 2022 0 comentarii

Apa combinată cu semințe de chia, o sursă naturală de antioxidanți și vitamina C

Semințele de chia sunt bogate în antioxidanți și micronutrienți care vă ajută să preveniți îmbătrânirea prematură a pielii și să o mențineți fermă și elastică. Ați încercat vreodată apa cu chia și lămâie? Pe lângă faptul că este răcoritoare, este o băutură capabilă să purifice organismul, oferindu-vă numeroși antioxidanți și facilitând pierderea în greutate. Aceste semințe ies în evidență ca un remediu minunat de fiecare dată când le combinați cu apă îmbogățită cu lămâie. În principiu, această băutură acționează ca un agent ce induce sațietatea și vă va permite, alături de un mic dejun echilibrat și variat, să rezistați până la ora prânzului, fără a trebui să luați gustări între mese.

Spunem asta în condițiile în care semințele de chia sunt bogate în proteine, iar lămâia este o sursă naturală de antioxidanți și vitamina C. Împreună, acestea acționează ca un remediu excelent pentru energizare și hidratare. Altfel spus, hidratarea corectă vă ajută să evitați, de exemplu, durerile de cap. Mai mult decât atât, consumul regulat de apă cu chia și lămâie vă va ajuta să luptați împotriva atacului radicalilor liberi, așa cum se arată în unele cercetări. Totodată, datorită antioxidanților și micronutrienților din semințele de chia, pielea își va menține fermitatea și elasticitatea, combătând îmbătrânirea prematură care provoacă uneori oboseală. În plus, combinația de chia și lămâie ajută digestia, nutrienții fiind absorbiți optim în intestinul gros. În acest fel, toate vitaminele și mineralele ajung în sânge mai ușor și într-un mod mai sănătos.

Taguri articol: sfatul medicului apa

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.