Pentru ea
2539 accesări 10 Octombrie 2016 0 comentarii

Bucură-te de beneficiile toxinei botulinice, fără a apela la Botox!

Tratamentul injectabil cu toxină botulinică, cunoscută sub numele ei cel mai popular de Botox, este folosit pe scară largă pentru eliminarea/atenuarea ridurilor faciale de la nivelul frunţii, colturile ochilor şi din jurul gurii.

Deşi este o soluţie anti-îmbătrânire, la care apelează mai ales persoanele trecute de 50 ani, puţină lume ştie că, de fapt, efectele Botox-ului sunt cele mai bune la persoanele cu vârsta de până în 45 ani. Cu cât se înaintează în vârstă şi ridurile sunt mai adânci şi mai numeroase, rezultatele nu mai sunt atât de spectaculoase.

În general, efectul unei injecţii cu Botox durează cam 3-4 luni. Rezultatele încep să fie vizibile abia la 5-14 zile de la injectare, iar în anumite situaţii, este posibil să nu existe niciun efect, nici la repetarea injectării unei noi doze. Tratamentul trebuie repetat la 6 luni, interval între injectări; dacă se reinjectează mai devreme de 3 luni în mod repetat, se pot dezvolta anticorpi împotriva toxinei botulinice, ceea ce va determina reducerea eficienţei tratamentului. În plus, există anumite efecte secundare asociate tratamentului, slăbirea musculaturii faciale fiind cel mai frecvent raportat, dureri şi inflamare la locul injectării sau simptome similare gripei.

Noutăţi de la Maetrys Med! Maetrys Med vine cu o soluţie inovatoare, alternativă tratamentului Botox, în premieră în Constanţa, care vă ajută să vă bucuraţi de efectele Botox-ului, dar fără efectele secundare şi disconfortul acestuia.

Tratamentul MESOLIFT 3D-BOOSTER este unul intensiv pentru lifting, creat special pentru a îmbunătăţi elasticitatea şi fermitatea pielii, reducând apariţia ridurilor, cu efecte Botox-like. Formula specială din serum-ul concentrat folosit acţionează rapid, oferind în mod expres rezultate vizibile de lifting. Acest serum conţine tripeptide botulinice obţinute din venin de Viperă de Templu - compuşi cu un puternic efect neuromuscular care netezeşte ridurile de expresie şi relaxează musculatura facială (efect similar toxinei botulinice); peptide biomimetice din extract de melc cu o foarte bună penetrare transcutanată, cu efect instant de întin-dere a ridurilor; extracte din Piper de Sichuan; plasmă trombocitară; sfere de siliciu - obţinându-se pe lângă efectul de lifting şi o hidratare a pielii şi menţinerea echilibrului apei intracelulare.

Indicaţii pentru tratament

Tratamentul este recomandat în mod special persoanelor trecute de 45 ani, cu riduri adânci, vizibile. Nu este un tratament injectabil, ci este un tratament aplicat pe piele cu ajutorul tehnologiei „mesoterapiei virtuale”, prin principiul electroporaţiei, pentru descoperirea căruia a fost decernat premiul Nobel, în anul 2002. Pentru efecte vizibile, este necesar să se efectueze cel puţin o serie de 6 şedinţe intensiv, una-două şedinţe/săptămână, în funcţie de caz, apoi o şedinţă la două-patru săptămâni, ca tratament de întreţinere „a la long”. Există cazuri în care poate fi necesar un tratament „de atac”, de mai multe şedinţe, în cazul persoanelor trecute de 55 de ani, cu riduri foarte adânci, foarte multe, dar acest lucru se stabileşte după o vizită prealabilă în centru, diagnosticarea facială şi discuţia cu specialistul cosmetician.

„Fiind un tratament în premieră la Constanţa, pentru toţi cei care doresc să beneficieze de acesta, până la data de 20 oc-tombrie avem un discount de excepţie, de 50% din oricare pachet achiziţionat, de 6 sau 12 şedinţe, iar diagnosticarea facială va fi gratuită!”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, dr. Rodica Mihaela Stanciu, coordonator al Centrului Maetrys Med.

Pentru mai multe detalii, dar şi programări, puteţi apela numerele de telefon 0735.880.282, 0241.879.466 sau vă puteţi prezenta direct la sediul din bd. Mamaia, nr. 168. De asemenea, vă stă la dispoziţie adresa de e-mail contact@maetrysmed.ro.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.