Boli şi afecţiuni
1274 accesări 30 Mai 2017 0 comentarii

Ce ştiţi despre palpitaţiile cardiace? Când este nevoie de analize suplimentare

Potrivit specialiştilor, palpitaţiile cardiace sunt un simptom, fiind adesea resimţite în piept, dar şi în epigastru şi în gât. Uneori, pot induce panică, dar în cele mai multe cazuri dispar de la sine. Ele pot fi cauzate de stres sau de un consum mare de cofeină, alcool sau tutun.


„Atunci când apar în contextul unei boli cardiace şi sunt acompaniate de durere toracică, ameţeală sau leşin, se impune un examen medical. Ca investigaţii, se recomandă electrocardiograma şi testele de sânge, iar în funcţie de rezultatul acestora, investigaţii suplimentare”, explică specialiştii Centrului medical Iowemed.

xxx

Prin departamentul nou deSpitalizare de Zi, din cadrul centrului medical, puteţi beneficia, în baza biletului de trimitere, de un pachet de investigaţii pentru monitorizarea unor afecţiuni de medicină internă, neurologie şi cardiologie.


Pachetul de investigaţii cuprinde: investigaţii în scop diagnostic, ce includ analize de laborator, ecografii, EKG; monitorizări ale afecţiunilor cronice sau acute, care nu pot fi tratate în ambulatoriu; tratamente perfuzabile şi injectabile, care nu pot fi realizate în ambulatoriu.

Pentru detalii, apelaţi numărul de telefon 0241.962.

Taguri articol: boli şi afecţiuni investigatii cardiace afectiuni cardiac cardiologie stres durere ekg cardiolog

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.