Pentru ea
1217 accesări 07 Februarie 2018 0 comentarii

Cerasela Brumă, specialist micropigmentare medicală: La ce trucuri puteți recurge pentru a fi mai frumoase

Cu siguranță, fiecare dintre noi a făcut, la un moment dat, o mică gafă încercând să obțină cele mai frumoase sprâncene sau cel mai frumos machiaj. Din nefericire, nu se întâmplă mereu să ne lăsăm pe mâna cui trebuie, iar rezultatele sunt dezastruoase.

Așa că, doamnelor, domnișoarelor, nu luați în considerare doar trendurile, fiți atente, mai ales, să adaptați schimbările de look tipului dumneavoastră de față.

„Sprâncenele joacă rolul cel mai important pentru a crea frumusețe și armonie pe chipul cuiva. Spre exemplu, dacă o persoană are părul coafat și sprâncenele făcute, avea deja o fizionomie total schimbată. Anul acesta, se poartă sprâncenele groase, asta pentru că, în ultima perioadă mărirea buzelor cu acid hialuronic a luat amploare. În ultima vreme, s-a ajuns chiar ca cinci din zece femei să aibă buzele mărite. În acest fel, mărindu-se buzele, se simte și nevoia de mărire a sprâncenelor. Astfel, între partea de jos a feței, adică gura și partea de sus, respectiv sprâncenele, nu mai există proporții. Tocmai de aceea, pentru a crea proporții este nevoie de aranjarea acestora”, a declarat pentru „Cuget Liber”, Cerasela Brumă, specialist micropigmentare medicală.

Precizăm că procedurile de mărire a buzelor sunt efectuate pentru a face buzele mai atractive prin definirea și mărirea acestora.

Mai mult decât atât, augmentarea buzelor poate netezi liniile fine ce pornesc din buze către pielea din jur și poate rotunji și accentua buzele. În prezent, cea mai frecventă metodă folosită pentru mărirea buzelor este, cum spuneam și mai devreme, injectarea de acid hialuronic. De precizat că acidul hialuronic există în mod natural în toate organismele vii și este o componentă universală a spațiului dintre celulele țesuturilor organismului.

Deoarece acidul hialuronic folosit în scopuri medicale nu este recoltat de la animale, nu există niciun risc de transmitere de boli de la animale sau de a provoca alte reacții alergice. Cerasela Brumă a mai spus că în 2018, reprezentantele sexului frumos ar trebui să meargă pe combinația buze subțiri - sprâncene subțiri sau dacă au buzele groase, ar trebui ca și sprâncenele să fie la fel.

„Cu toate acestea, pe lângă tendințe, trebuie să ne uităm și la modul în care ne cresc sprâncenele naturale. În concluzie, dacă avem niște sprâncene subțiri, dacă așa ne-am născut, înseamnă că așa ne stă bine. În schimb, dacă spâncenele sunt groase, ne va sta bine numai așa și nu cu niște sprâncene ață. Ideea este că, indiferent de tendințe, trebuie să ne orientăm și după trăsăturile noastre naturale, pentru că, până la urmă, păstrând naturalul, suntem convinse că nu vom da greș”, a precizat specialistul.

Desigur, cum la o sprânceană bine conturată merge bine și un machiaj, la fel de bine realizat, se poate opta pentru un machiaj semipermanent la ochi. În momentul de față, se recomandă un eye-liner discret, pentru că naturalul va fi mereu la modă. În privința buzelor, a mai spus Cerasela Brumă, se poartă buzele în două-trei nuanțe, cu o degradare foarte discretă și naturală, pentru a crea volum.

Menționăm că operațiunea se realizează în aproximativ două ore și jumătate, iar procedura nu este dureroasă. Înainte de toate, însă, pe lângă tendințe, totul se face după personalitatea clientei. Pentru persoanele interesate, toate aceste proceduri de înfrumusețare se fac în două ședințe, la interval de două luni. De ce după atâta timp? Pentru că acesta este momentul oportun pentru retuș.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.