Homeopatie
1527 accesări 14 Septembrie 2015 0 comentarii

Cum ne putem vindeca de boli cu ajutorul remediilor homeopate

Homeopatia, o metodă alternativă de medicină inventată în urmă cu sute de ani, este tot mai populară în întreaga lume. Deşi mulţi oameni contestă eficienţa remediilor homeopate, sunt şi bolnavi pentru care homeopatia a ajuns ultima speranţă. Specialiştii susţin că prin intermediul homeopatiei, pacienţii se pot vindeca pe toate planurile, mental, fizic şi emoţional într-o manieră greu de înţeles pentru mulţi dintre noi. Remediile homeopate acţionează nu doar în plan fizic, ci şi asupra sufletului şi spiritului. Medicul prescrie remediile, urmărind caracteristicile pacientului, caracterul, ţinuta, modul în care se mişcă, în care vorbeşte, constituţia şi, nu în ultimul rând, afecţiunile mai vechi.

„Nu putem spune că există medicină ideală. Din acest motiv, medicii care au mintea deschisă către tot ce e nou sau vechi, dar insuficient cunoscut, caută mereu şi merg mereu la cursuri. Homeopatia e o metodă alternativă de medicină. Astăzi, înţelegem că nu e suficientă nicio metoda de tratament ca atare. Din cauza poluării, a alimentaţiei pe care o avem, a modului de viaţă, nimeni nu mai e sănătos, iar ca să ne facem bine, trebuie să muncim fiecare individual, să fim atenţi cum gândim, ce mâncăm şi cum trăim. Uneori, cu multă iubire, iertare şi înţelegere te poţi face bine, în defavoarea vreunei metode de tratament. Trebuie să revenim la ce se ştia cândva: Dumnezeu şi Universul ne vindecă, dar trebuie să contribuim şi noi. Fiecare personal, cum ştie mai bine, printr-o gândire pozitivă. Medicul are rolul de a îndruma, a sfătui şi a ajuta. Eu promovez medicina naturală şi un stil de viaţă sănătos”, a explicat dr. Liliana Plăeşu, medic specialist pediatrie şi homeopatie.

Taguri articol: homeopatie liliana plăeşu

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.