raceala_copii_47069200

raceala_copii_47069200

pubertate-precoce-Blacioti-Chirata-Homeomed-pediatru-3-1024x682

pubertate-precoce-Blacioti-Chirata-Homeomed-pediatru-3-1024x682
28 Februarie 2013
5107 accesări
2 comentarii

Când un copil mic tuşeşte, dr. Kati Blacioti, medic primar pediatru în cadrul Clinicii Homeomed consideră că primul lucru ce trebuie făcut este să cereţi ajutorul medicului de familie, pentru a afla cauza care a produs tusea. Din păcate, majoritatea părinţilor se gândesc la ce este mai rău, ca de exemplu o pneumonie şi încep să-şi îndoape copilul cu pastile, ceea ce nu este recomandat. La polul opus sunt părinţii care au declarat război medicamentelor şi lasă ca lucrurile să se rezolve de la sine, ceea ce, din nou, este nerecomandat. Aşadar, importantă rămâne aflarea cauzei tusei, pentru ca medicul să ştie dacă sunt suficiente remediile naturiste, precum siropul de tuse pe bază de plante sau alte remedii alternative la care se poate recurge acasă. De reţinut! În primii doi ani de viaţă, de regulă, bebeluşii pot contracta mai multe răceli, însă părinţii ar trebui să cheme neapărat medicul dacă tusea durează mai mult de zece zile şi, în plus, este însoţită de probleme respiratorii şi de febră. Cât priveşte cauzele tusei la sugari şi copii, acestea sunt răceala de sezon, infecţia urechilor, alergiile, refluxul acid, mâncărimile din gât, infecţiile virale.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

2 comentarii

27 martie 2013
Florentina BOZINTAN

Buna ziua, doamna. D-na doctor Blacioti a fost contactata cu privire la intrebarea dvs. si accesand linkul de mai jos veti gasi ceea ce a raspuns. http://www.cugetliber.ro/stiri-cetatenesti-remediile-homeopate-numai-la-recomandarea-medicului-169306 Va multumim

3 martie 2013
Ionela

Buna seara d-na Doctor ,va rog daca doriti sa-mi spuneti despre remediul homeopa helleborus ch15.Am citit ca planta este otravitoare.Medicul homeopat ne-a sfatuit sa-l luam pentru o viroza cu febra si moleseala.Va rog sa-mi dati niste sfaturi,si daca ii pot administra si nurofen.Va multumesc.

Articol publicat de Florica ZDRU