Sfatul medicului
449 accesări 10 Ianuarie 2018 1 comentariu

De ce este bine să le daţi copiilor vitamina C

De foarte multe ori, părinţii se întreabă dacă este bine sau nu să le dea celor mici suc de lămâie. Răspunsul este da. Specialiştii susţin că

sucul de lămâie conţine vitaminele C, A, B6, B9, B12, E, acid citric, calciu, magneziu, potasiu, cupru, fosfor, seleniu, sodiu, fier. În acelaşi timp, lămâia este un antiseptic natural şi conţine antioxidanţi. De asemenea, lămâia ajută la remedierea problemelor digestive, vindecarea diareii, este remediu pentru bolile orale, întăreşte sistemul imunitar şi luptă împotriva răcelii.

În plus, sucul de lămâie conţine foarte mult acid citric (7,2%) şi poate irita mucoasa digestivă plăpândă a sugarului; prin urmare, nu este recomandat a se da bebeluşilor mai devreme de 10-12 luni, decât într-o formă diluată cu apă.

Taguri articol: sfatul medicului lămâie remediu imunitar magneziu vitamina c antioxidanţi

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

10 ianuarie lupsa
oferta acasa!

Oferta noua munca online de indata: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:onlineproiect86@gmail.com

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.