24 Iunie 2016
2371 accesări
0 comentarii

Specialiştii afirmă că homeopatia este un instrument de reechilibrare fizică şi emoţional-mentală care intervine benefic în toate etapele creşterii şi dezvoltării fiinţei umane. Orice perturbare a organismului poate fi înlăturată prin administrarea remediilor homeopate.

„Creşterea şi dezvoltarea ulterioară a copilului reprezintă o etapă foarte importantă, iar homeopatia constituie un ajutor preţios pentru părinţi, dispunând de numeroase remedii pentru toate problemele ce pot să apară în această perioadă, precum: colicile abdominale la nou-născut, apariţia dentiţiei, imunitate, dezvoltare neuro-motorie, probleme respiratorii, urinare, digestive (parazitoze) şi multe altele.Copiii, fiind încărcaţi cu mult mai puţine toxine şi având o forţă vitală bună, răspund mult mai bine la tratamentul homeopat, problemele lor rezolvându-se mult mai repede decât în cazul adulţilor”, menţionează dr. Dana Ciobică, medic homeopat.

Homeopatia este o metodă alternativă de tratament, naturală şi fără efecte adverse, uşor de acceptat şi de administrat copiilor, ce poate rezolva problemele acestora în toate etapele de dezvoltare.

„Să nu uităm că homeopatia se adre-sează tuturor: mămici, tătici, prichindei şi bunici, fiind un instrument nemaipomenit în susţinerea efortului natural al organismului de a se reechilibra, de a se vindeca, putând genera schimbări profunde, atât la nivel fizic, cât şi mental-emoţional”, adaugă medicul specialist.

Taguri articol: homeopatie

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii