Sfatul medicului
1329 accesări 24 Martie 2016 0 comentarii

Injecţiile cu acid hialuronic, cheia întineririi faciale

Tratamentele cu acid hialuronic dau un aspect întinerit tenului şi sunt benefice pentru pielea sensibilă, spun specialiştii.

Acesta are un efect rapid în comparaţie cu produsele şi cremele de înfrumuseţare care se găsesc pe piaţă la ora actuală. Acidul hialuronic este folosit pentru eliminarea imperfecţiunilor pielii şi a ridurilor, însă, acesta este distrus de organism în mod natural, de aceea procedurile de injectare trebuie repetate regulat, pentru ca efectul să fie de durată.

„Acidul hialuronic se regăseşte oricum natural în piele, deci sunt şanse foarte puţine să existe reacţii alergice după tratamentele faciale. Substanţa se află în cele mai mari concentraţii în fluidele de la nivelul ochilor şi cele ale articulaţiilor. Practic, acidul hialuronic este cel mai folosit tratament, pentru a preveni efectele îmbătrânirii, denumit de multe ori şi fântâna tinereţii”, spune dr. Silvia Stănculescu-Vasalos, chirurg estetician.

Taguri articol: sfatul medicului frumusete

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.