Sfatul medicului
1647 accesări 05 Noiembrie 2015 0 comentarii

Învaţă să acorzi primul ajutor!

Viaţa unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor şi de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Din păcate, mulţi oameni mor, zilnic, în România, din cauza unor incidente în care acordarea primului ajutor, până la sosirea ambulanţei, ar fi putut salva vieţi.
Prin intermediul aplicaţiei de „Prim Ajutor”, Crucea Roşie Română facilitează accesul la informaţiile necesare acordării primului ajutor de bază care pot salva o viaţă sau pot ameliora suferinţa victimei până la sosirea ambulanţei.
Aplicaţia „Prim Ajutor” oferă gratuit sfaturi simple, uşor de pus în aplicare de către orice persoană, indiferent de vârstă sau de competenţe.
Prezintă intervenţiile de prim ajutor în diferite situaţii, prezentate cu text şi imagini.
Secţiunea „învaţă” prezintă informaţii despre semne şi simptome specifice în situaţii frecvent întâlnite, precum şi norme de prim ajutor pe bază de imagini exemplificative pentru fiecare caz în parte.
Secţiunea „urgenţe” arată paşii ce trebuie urmaţi în cazul unei situaţii de urgenţă.
Numărul de urgenţă 112 poate fi apelat din această secţiune, accesând oricare dintre categoriile din listă.
Secţiunea „info” oferă acces la formularul de înscriere online la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roşie Română în toată ţara.
Detaliile despre programele şi înscrierile la cursurile de prim ajutor organizate de Crucea Roşie Română sunt disponibile pe wwww.crucearosie.ro.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.