20 Octombrie 2015
1510 accesări
0 comentarii

Ingrediente: 4 mere mari, suc proaspăt de lămâie (după gust), 20 g migdale măcinate, 5 curmale fără sâmburi tăiate mărunt, 10 grame stafide zdrobite, 2 dl smântână bătută.Pentru decorare, se pot folosi portocale, madarine sau oricare dintre fructele preferate.Mod de preparare: Merele se taie în jumătăţi, se scoate miezul (având grijă ca peretele ce rămân să aibă cel puţin cinci milimetri grosime) şi se ung cu suc proaspăt de lămâie. Pulpa de măr se toacă şi se amestecă cu celelalte ingrediente. Se umplu jumătăţile de măr cu această compoziţie şi se decorează cu felii de fructe. Se servesc imediat.

Taguri articol: reţete culinare mere migdale desert

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii