Reţeta pentru blatul de ruladă, marca laurasava.ro, este uşor de realizat. Iar când vine vorba de rulade, pofta creşte de nu se mai opreşte. E un desert ce arată minunat şi umplutura se poate face după gusturile fiecăruia. Avem ...
Mini pacheţelele de primăvară, gătite la cuptor, sunt ideale pentru acest sfârşit de săptămână. Bucataras.ro ne spune care sunt ingre-dientele necesare pentru această reţetă de vis: 250 g varză, 350 g carne tocată de porc, 1 ...
Una dintre cele mai iubite salate ale lumii, salata de ou cu maioneză, verdeţuri şi ceapă, se pretează de minune a fi tartinată şi ...
Pentru unii, a găti înseamnă plăcere, pentru alţii necesitate. Chiar şi aşa, pentru a evita neplăcerile care apar în ...
Nivelul prea mare de colesterol din organism este responsabil de apariţia bolilor cardiace, dar poate duce şi la declanşarea atacu-lui ...
Ciorbă, scăzută sau sub formă de pastă, fasolea este iubită de toţi românii, fiind pe cât de gustoasă, pe atât de sănătoasă. Un produs relativ recent apărut pe piaţa noastră, fasolea roşie ar putea întrece ...
Din punct de vedere alimentar, perioada sărbătorilor a constituit mereu o provocare. Mâncărurile tradiţionale, pe cât sunt de gustoase, pe atât pot fi de nocive, dacă sunt consumate în exces sau în asocieri ...
Cine a spus că mâncarea sănătoasă nu este şi gustoasă? Dacă vă este poftă de ceva bun şi sănătos, atunci somonul este cea ...
Aproape fiecare săptămână din Postul Crăciunului are câte trei-patru dezlegări la peşte, prilej cu care cei care ţin ...
250 g ciuperci 3 – 4 ouă 100 g cașcaval o ceapă roșie o țelină un morcov oțet sau zeamă de ...
Nu pregătiți salata cât timp legumele fierte sunt calde. De asemenea, nu folosiți legume calde și crude în aceeași salată. În ambele cazuri, salatele se vor acri. Pentru a nu-și pierde vitaminele, legumele ...
Ingrediente: 4 mere mari, suc proaspăt de lămâie (după gust), 20 g migdale măcinate, 5 curmale fără sâmburi tăiate mărunt, 10 grame stafide zdrobite, 2 dl smântână bătută.Pentru decorare, se pot folosi portocale ...
Ingrediente: blat de pizza, sos, o linguriţă ulei, o ceapă tocată mărunt, un căţel de usturoi zdrobit, un dovlecel dat prin ...
400 g linte 3 cepe Un morcov O rădăcină de pătrunjel O țelină mică O crenguță de cimbru Ulei Oțet O ...
3 sau 4 morcovi O ceapă Ulei Zeamă de lămâie sau oțet Sare O legătură pătrunjel verde Câteva ...