Sfatul medicului
281 accesări 04 Februarie 2022 0 comentarii

Mierea de albine combinată cu ou tratează părul deteriorat

Din păcate, folosirea zilnică a plăcii sau a uscătorului de păr, la fel ca și substanțele chimice din produsele de îngrijire a părului și expunerea la razele solare se află printre principalii factori care duc la arderea părului. Așa că, dacă aveți părul uscat, aspru, lipsit de vitalitate și cu vârfuri despicate, este obligatoriu să luați toate măsurile necesare pentru a-l trata. Cu siguranță ați aruncat o privire la produsele din magazine, care sunt destinate reparării părului deteriorat.

Rețineți, însă, un lucru! Ar fi o greșeală să cheltuiți sume mari de bani sau să credeți în promisiunile citite pe ambalajele acestor creme și tratamente, deoarece ele nu se ridică de fiecare dată la înălțimea așteptărilor. Indicate sunt și rețetele naturale cu ingrediente pe care le aveți deja acasă. De fapt, aceasta este o variantă mai ieftină și la fel de eficientă ca produsele din comerț. O astfel de combinație, recomandată de specialiști, este cea obținută din mierea de albine și ouă. În primul rând, mierea oferă strălucire părului, în timp ce oul conține nutrienți și enzime care îl hidratează și îl fac moale și mătăsos. Ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele: un ou și două linguri de miere. Bateți oul într-un vas încăpător, apoi amestecați-l cu mierea de albine. Dacă vreți să-i intensificați efectul hidratant, adăugați și o lingură de ulei de cocos și una de ulei de migdale. Aplicați masca pe toată suprafața părului, apoi acoperiți-vă capul cu o cască de duș. După 30 de minute, clătiți cu apă caldă.

Taguri articol: sfatul medicului miere tratament ingrediente cocos păr ou

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.