Pentru ea
1442 accesări 11 Iulie 2017 0 comentarii

NOU ÎN CONSTANŢA! Clinică premium de remodelare corporală şi estetică facială

Frumusețea exterioară necesită atenție la detalii, sfaturi și servicii premium, care începând cu 14 iulie, sunt oferite în Constanța în Clinica Dr. Dali.Lansarea clinicii va avea loc în Bd. Mamaia nr. 141, vineri, 14 iulie începând cu ora 16:00, în prezența medicilor specialiști, dar și a vedetei, Dana Săvuică, care ne va oferi sfaturi personale despre cum să ne menținem tinere și tonice, în timp ce medicii specialiști vor prezenta procedee, aparate de remodelare corporală și estetică facială de ultimă generație.

Dr. Ichrak Dali- Managerul Clinicii, a declarat:


“Clinica Dr. Dali e un proiect de suflet. De îndată ce clienții vor păși pragul clinicii noastre, vor avea parte de o nouă experiență, de răsfăț și atenție la detalii. Personalul nostru este pregătit să răspundă tuturor cerințelor. De asemenea, specializarea mea medicală, în dermato, va fi un plus pe care îl oferim constănțenilor.”.


În cadrul clinicii, veți putea beneficia de numeroase tratamente, printre care: antiaging, acnee, toxina botulinică, celulită, slăbire localizată, remodelare corporală, albirea dinților, etc.

LOCURILE SUNT LIMITATE! Pentru o bună organizare, așteptăm confirmarea dumneavoastră de participare la adresa de e-mail (nume şi număr de telefon): office@koolmedia.ro/ .

Taguri articol: pentru ea clinica dali

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.