10 Martie 2017
8587 accesări
0 comentarii

Doamnelor, domnişoarelor, a venit primăvara. Adio geci groase, cizme, paltoane lungi, pulovere pe gât şi bluze din lână. Trebuie să scoatem de la naftalină rochiţele, fustele, pantalonii subţiri şi sandalele. Dar mai ales, trebuie să ne revizuim silueta. Luni friguroase de iarnă, zilele de sărbătoare bogate în grăsimi, cârnaţii şi sarmalele făcute de mama cu siguranţă au lăsat ceva urme pe talie. Dar acum e timpul să remediem lucrurile. Nu de alta, dar de la rochiţă până la costumul de baie nu e distanţă deloc lungă.

Una dintre cele mai usoare diete pe care le puteți alege este Dieta Rina Dieta sau dieta de 90 de zile, așa cum este cunoscută. În timpul acestei diete, nu numai că sunt puţine restricţii alimentare, dar puteţi mânca toate tipurile de alimente, de la proteine, carbohidrati si chiar si dulciuri.

Beneficiile dietei Rina

Dieta Rina sau dieta de 90 de zile este perfectă pentru persoanele care vor să slăbească mai mult de 20 de kilograme, dar şi pentru cei care doresc să piardă în greutate ușor și sănătos. Dieta Rina nu numai că vă va ajuta să pierdeţi în greutate, dar, de asemenea, vă ajuta să vă schimbați metabolismul.

Dieta Rina a fost creată de un sportiv american și se bazează pe combinarea alimentelor pentru pierderea in greutate. Pe parcursul anilor, dieta de 90 de zile a cunoscut un important succes datorită faptului că este foarte flexibilă, sănătoasă și a avut rezultate bune.

Planul Dietei Rina

Dieta Rina se bazează pe separarea categoriilor alimentare, ceea ce înseamnă că într-o zi poti manca doar un singur tip de alimente. Teoretic, acest lucru va face ca digestia să se facă mult mai uşor, ceea ce va ajuta la procesul de pierdere în greutate.

In timpul dietei de 90 de zile, trebuie sa consumi in fiecare zi la micul dejun numai fructe. Acest lucru este esenţial şi nu trebuie omis în niciuna din zile. În fiecare zi, indiferent de ce tip de alimente trebuie să consumi în acea zi, la micul dejun trebuie sa mananci numai fructe.

De asemenea, o zi importantă este ziua 29 din Dietă. În această zi trebuie să consumi doar apă. Nu vă faceți griji, această zi va veni după ziua de vitamine, astfel încât nu veţi avea probleme să o depăşiţi.

Dieta Rina are la bază 4 tipuri de alimente:

  • 1. Proteine: carne de pui, pește, vită, porc, brânză, lapte, ouă, etc
  • 2. Amidon: soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, năut, cartofi, etc.
  • 3. Carbohidrati: făină albă, făină de grâu integral, făină de hrișcă, făină de porumb, spaghete, lasagna, cuscus, produse de patiserie, paste, fidea, graham, paste cu spanac tortilla, etc
  • 4. Vitamine: numai fructe şi legume

Planul Dietei Rina este simplu, in fiecare zi mananci doar un singur tip de alimente (cu excepția zilei de 29, atunci când se va bea numai apă). Este foarte important să se respecte ciclul zilelor:

Ziua 1 - proteine. Ziua va începe cu fructe pentru micul dejun și după, în timpul zilei, poti manca numai alimente bogate in proteine: carne, lactate, ouă etc, dar şi legume.

Ziua 2 - Amidon. Ziua va începe cu fructe pentru micul dejun și după, în timpul zilei, puteți mânca numai legume bogate în amidon.

Ziua 3 - Carbohidrati. Ziua va începe cu fructe pentru micul dejun, iar în timpul zilei, poti manca numai alimente bogate în carbohidrati şi legume. De exemplu, poti manca paste cu rosii si pizza cu legume.

Ziua 4 - Vitamine. Pe parcursul acestei zile puteți consuma numai fructe si legume proaspete.

De ţinut minte!

Pentru ca dieta sa fie un succes trebuie respectată ordinea zilelor, trebuie să beți multă apă sau ceai fără adaos de zahăr și să respectaţi numărul de mese (mic dejun, prânz și cină și niște gustări între).

De asemenea, o veste foarte buna pentru cei care iubesc dulciuri. In timpul zilei carbohidrati puteți mânca unele produse de patiserie, prăjituri și chiar înghețată. De asemenea, în această zi este foarte important să se consume ciocolată neagră.

Taguri articol: pentru ea diete nutritie dieta rina

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii