Frumuseţe
2004 accesări 15 Aprilie 2016 0 comentarii

Operaţii estetice şi terapii preferate de doamne

Majoritatea femeilor visează să arate cât mai tinere şi frumoase, cu un ten fără riduri.Reprezentantele sexului frumos apelează cu încredere fie la intervenţii chirurgicale, fie la diverse tratamente estetice cu toxină botu-linică, acid hialuronic, piling-uri sau la terapii cu plasmă.

Implanturile cu silicon au rămas, însă, pe primul loc în topul preferinţelor româncelor, în materie de intervenţii chirurgicale estetice, mărturisesc specialiştii.

„Vin foarte multe tinere nemulţumite de mărimea sânilor, iar pentru multe dintre ele implantul nu este doar un moft, ci o necesitate. Este foarte important ca o femeie să se simtă bine în pielea ei, să fie mulţumită de felul în care arată. În momentul în care arăţi bine, te şi simţi foarte bine. De aceea, este important ca atunci când simţi nevoia de o schimbare, fie ea cât de mică, să nu stai pe gânduri şi să o faci cu încredere. Operaţia de mărire a sânilor a fost şi este încă, cea mai cerută intervenţie”, explică dr. Elena Marincea, chirurg estetician, medicul care a făcut primul implant cu silicon în ţară.

Vremea implanturilor exagerat de mari a cam trecut, femeile preferând acum mărimile cât mai potrivite pentru conformaţia lor. O altă operaţie cerută din ce în ce mai des, în ultima vreme, este implantul fesier cu silicon, mărturisesc specialiştii. Pe lângă implanturile cu silicon, în topul preferinţelor român-celor se clasează tratamentele estetice pentru faţă.

Taguri articol: pentru ea frumusete botox

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.