Sfatul medicului
176 accesări 11 Mai 2022 0 comentarii

Plante care contribuie la înlăturarea mirosului de ţigară

Cu toate că există multe modalități de a elimina mirosul de țigară, plantele sunt printre cele mai bune opțiuni. Unii specialişti sunt de părere că folosirea odorizantelor poate înrăutăți situația, deoarece mirosurile se amestecă, deci singura opțiune este folosirea de plante pentru neutralizarea mirosului de tutun. În general, fumul se lipește de pereți și, pe măsură ce se acumulează, formează un strat de murdărie. Așa că este recomandat să fumați în încăperi deschise, să instalați ionizatoare sau, mai bine, să cumpărați niște plante naturale frumoase care să vă ajute cu acest inconvenient.

De exemplu, margaretele africane, un alt nume pentru gerbere, sunt excelente pentru a neutraliza mirosul neplăcut de tutun rămas într-o cameră după fumat. Puteți găsi diverse culori care vă vor permite să scoateți în evidență frumusețea locului. La rândul lor, crizantemele sunt capabile să curețe aerul dintr-o cameră și să absoarbă fumul de țigară sau de tutun. În plus, au un parfum plăcut și pot îndepărta agenții nocivi din mediu, precum solvenții uleioși, combustibilii sau vaporii de vopsea.

Astfel, această plantă combate și monoxidul de carbon. Totodată, iasomia este celebră pentru aspectul ei frumos și aroma răcoritoare, deci câteva flori de iasomie pot eradica mirosurile neplăcute dintr-o cameră. În acelaşi timp, şi azaleele sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a absorbi mirosurile puternice, cum ar fi cele de la țigări. Foarte populari pentru frumusețea lor, crinii sunt flori pe placul tuturor şi care, pe lângă sporirea frumuseții camerelor, se caracterizează prin neutralizarea mirosurilor puternice care se dezvoltă în locurile lipsite de ventilație eficientă.

Taguri articol: sfatul medicului

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.