Sfatul medicului
1581 accesări 11 Decembrie 2015 0 comentarii

Ridurile inestetice dispar uşor şi fără durere!

Trecerea anilor nu iartă pe nimeni, iar ridurile fine se aştern pe chipul nostru cu fiecare zâmbet, încruntare sau ridicat din sprâncene. Din fericire, tehnicile medicale de înfrumuseţare au avansat şi ne oferă soluţia tinereţii fără bătrâneţe în doar câteva consultaţii.

Una dintre aceste tehnici este injectarea cu botox. Ea constă într-un tratament simplu, nechirurgical, care poate ameliora sau chiar şterge temporar ridurile din regiunea glabelară, adică cea situată între sprâncene, precum şi din regiunea frontală. De asemenea, puteţi spune adio ridurilor periorbitale, denumite popular „laba gâştei”, şi celor periorale, din jurul gurii. Efectul se instalează treptat, în maximum trei săptămâni, şi durează de la trei până la şase luni. După acest interval, musculatura îşi reia activitatea normală.

Specialiştii în dermato-estetică facială de la clinica Iowemed recomandă, în cazul celor de vârstă medie, minimum trei şedinţe de injectare pe an, pentru a se bucura de un efect de durată.

Mai mult decât atât, medicii de la Iowemed vin în întâmpinarea pacienţilor cu o consultaţie personalizată gratuită. Pentru mai multe detalii, apelaţi la numerele de telefon 0749.144.201 şi 0241.58.76.76 sau prezentaţi-vă la sediul clinicii, din bulevardul I.C. Brătianu nr. 2-4, Constanţa.

Taguri articol: frumusete sfatul medicului

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.