Pentru ea
1594 accesări 21 Februarie 2016 0 comentarii

Sărbătoreşte "Mărţişorul" la Iowemed Alderma! Oferte de primăvară pentru răsfăţul constănţencelor

Sărbătoarea mărţişorului se apropie cu paşi repezi, iar doamnele şi domnişoarele se pregătesc pentru momente de răsfăţ. Fie că vorbim de tratamente faciale, fie de tratamente de remodelare corporală, acestea pot alege dintr-o serie de terapii care mai de care mai moderne.
Cu astfel de oferte le întâmpină pe reprezentantele sexului frumos şi specialiştii Iowemed Alderma.

1 şi 8 martie, două momente în care doamnele şi domnişoarele îşi doresc să fie cele mai răsfăţate. Unele au nevoie de tratamente anticelulitice, altele îşi doresc să ajungă la SPA, iar altele preferă o sesiune de masaj corporal sau estetică facială şi corporală. Pentru toate acestea şi nu numai, pot apela la specialiştii din cadrul Iowemed Alderma. De altfel, aceştia pun la dispoziţia clienţilor o serie de vouchere prin care pot beneficia de serviciile departamentului de estetică corporală.
„Nu lăsa sărbătorile să treacă fără să le oferi ceva frumos celor dragi, iar dacă nu ai inspiraţie, noi îţi propunem un voucher valoric în baza căruia persoana îşi va putea achiziţiona ce-şi doreşte! În plus, primeşte şi o consultaţie gratuită din partea specialiştilor noştri. Voucherele sunt în valoare de 150, 300 şi 450 de lei, iar valoarea vocherului poate fi utilizată pentru achiziţionarea oricărui pachet de produse sau servicii din cadrul Iowemed Alderma. Aceasta va beneficia de un consult personalizat pentru a identifica ce terapie i se potriveşte”, spun reprezentanţii centrului medical.

Piele catifelată şi reîntinerită
Tehnologiile de ultimă oră în materie de dermato-estetică utilizate de specialiştii Iowemed le permit constănţencelor să beneficieze de tratamente personalizate şi de sfaturi avizate în domeniu, ori de câte ori acestea au nevoie. Totodată, numărul de şedinţe indicat pentru fiecare doamnă sau domnişoară urmăreşte să răspundă nevoilor specifice fiecărui tip de ten.
Un exemplu în acest sens este terapia micro-needling dermapen ce foloseşte un instrument revoluţionar de micro-needling, cu rezultate remarcabile în rejuvenare, lifting şi tonifierea pielii, reprezentând avangarda în domeniul mezoterapiei fracţionare a pielii.
„Dermapenul înlocuieşte cu succes procedurile laser sau pe cele de peeling chimic, avantajele sale fiind recuperarea rapidă după fiecare şedinţă (eritemul dispare la 2-3 zile după tratament, machiajul putând fi aplicat la 24 de ore după procedură), minimizarea eritemului local (înroşirii), durere minimă şi accesibilitatea metodei.
Dispozitivul are forma unui stilou şi dispune de 12 ace extrem de fine, generând aproximativ 1.300 de înţepături pe secundă, ce execută o perforare controlată a pielii, stimulând secreţia naturală a fibrelor de colagen şi de elastină”, mai spun medicii.
În funcţie de zona tratată şi de complexitatea tratamentului, numărul de şedinţe poate varia între trei şi şase, efectele putând fi observate de la prima şedinţă, dar este nevoie de minimum trei şedinţe pentru a obţine rezultatul dorit. Procesul de colagenogeneză va continua până la 24 de luni după tratament şi se efectuează la un interval de 4-8 săptămâni. După terminarea şedinţelor, efectele be-nefice continuă să se accentueze în următoarele luni.

Taguri articol: pentru ea piele laser masaj colagen control lifting sărbători alderma

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.