Frumuseţe
2324 accesări 27 Decembrie 2015 0 comentarii

Siluetă perfectă în noaptea de Revelion, cu Iowemed Alderma

Mesele de sărbători pe cât sunt de gustoase, pe atât pot fi de nocive pentru digestia şi silueta noastră. Centrul de dermato-estetică facială şi corporală Iowemed Alderma vine în sprijinul tuturor celor care vor să scape de kilogramele în plus acumulate la mesele de Crăciun şi care vor să aibă o apariţie de invidiat în noaptea de Revelion.

Kilogramele în plus dispar în doar câteva şedinţe

Mai sunt doar câteva zile până la Revelion şi, din păcate, cei câţiva centimetri acumulaţi în zona taliei nu vor dispărea ca prin minune, oricâte ore aţi petrece în sala de fitness.

Clinica Iowemed Alderma oferă o reducere de 65 la sută la pachetul Perfect Body, o colecţie de şedinţe care vă vor modela silueta în cel mai scurt timp.

„Efectele exceselor culinare de la mesele de Crăciun sunt, din păcate, vizibile pe corpul nostru şi ştim cât de important este pentru mulţi dintre noi să arătăm bine într-un timp cât mai scurt. Cei care vor să scape de kilogramele în plus până de Revelion pot apela cu încredere la pachetul Perfect Body. Acesta constă în câte şase şedinţe de Ultrasound 2A, Ozomatic, Vacusport şi Cardiobike, la un preţ special de numai 450 lei, faţă de preţul iniţial, de 1140 lei”, declară dr. Veronica Taraciuc, coordonator medical al Centrului Iowemed Alderma.

Tratamente de ultimă generaţie pentru o siluetă armonioasă

Ultrasound 2A este un tratament de ultrasunet corporal, cu efect de cavitaţie a celulei de grăsime, de reducere a adipocitelor din zona tratată, de creştere a permeabilităţii membranei celulare, precum şi de tonifiere prin stimularea de colagen a pielii.

Tratamentul Ozomatic constă în băi generale cu ozon. La nivelul pielii, molecula de ozon se descompune în oxigen atomic şi oxigen molecular. Oxigenul pătrunde în piele, iar efectul de revitalizare tisulară este intens.

Prin Vacusport se efectuează şedinţe de drenaj limfatic care remodelează silueta, iar Cardiobike oferă şedinţe de tratament termic cardio-activator. Rezultatele sunt excelente: articulaţiile devin mai flexibile, musculatura se tonifiază, rezistenţa fizică creşte, masa musculară ia locul stratului de grăsime. Toate acestea au loc sub controlul frecvenţei cardiace printr-un senzor aplicat pe zona precordială, astfel încât de acest tratament pot beneficia în siguranţă şi pacienţii cardiaci sau cu antecedente neurologice.

Oferte speciale şi cadouri

Iowemed Alderma are o ofertă şi pentru cei care doresc să beneficieze doar de tratamente de diatermie corporală.

„Happy Body Lift este un tratament extraordinar pentru recâştigarea siluetei ideale, detoxifiere, piele sănătoasă şi fericită, cu un efect imediat de lifting”, spune dr. Veronica Taraciuc.

Clienţii care aleg pachetele de şase sau zece şedinţe beneficiază de discounturi între 20 şi 25 la sută şi de cadouri sub formă de creme cu efecte lipoliptice şi de detoxifiere şi şedinţe de hidro-ozonoterapie, la achitarea integrală a pachetului.

Nu uitaţi să vă înscrieţi la „Marea Tombolă a Sărbătorilor”

Au mai rămas doar câteva zile în care vă puteţi înscrie la tombola organizată de sărbători de Iowemed Alderma. La achiziţionarea oricăror servicii în valoare de minimum 100 de euro, vă puteţi înscrie, pe baza bonului fiscal, la campania „Marea Tombolă a Sărbătorilor”.

Marele premiu, în valoare totală de 500 de euro, constă într-un pachet complet de înfrumuseţare faţă-corp.

„Câştigătorul sau câştigătoarea marelui premiu al tombolei va beneficia de cel mai îndrăgit tratament de cosmetică. Este vorba despre un tratament facial cu aur şi pulbere de perle pe care oricine îl va iubi. De asemenea, premiul include un tratament de dermato-estetică ce constă într-o şedinţă de terapie Micro-Needling Dermapen 3D, precum şi un tratament corporal cu o durată de 200 de minute, pe care pacientul le poate utiliza pe ce zonă doreşte, astfel încât premiul poate fi personalizat”, precizează dr. Veronica Taraciuc.

Extragerea pentru marele premiu va fi realizată pe 5 ianuarie, astfel încât câştigătorul va putea radia de frumuseţe încă din primele zile ale noului an.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.