Warning: getimagesize(/var/www/sursadesanatate.ro/imagini/mari/remedii-1454487670.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sursadesanatate.ro/include/seo.php on line 45
Spuneţi ADIO răcelii cu acest remediu natural!
Remedii naturiste
933 accesări 03 Februarie 2016 0 comentarii

Spuneţi ADIO răcelii cu acest remediu natural!

Spre deosebire de gripă, viroza respiratorie nu necesită un tratament medicamentos complex şi, indiferent de remediile folosite, aceasta va dura aproximativ o săptămână.

Chiar şi aşa, remediile ajută la ameliorarea simptomelor supărătoare, cu ar fi durerile în gât, nasul înfundat, migrenele sau durerile musculare. În continuare, vă propunem o reţetă naturală, cu ingrediente la îndemâna oricui, ce va pune răceala pe fugă:

Suc de lămâie cu bicarbonat de sodiu

Stoarceţi sucul de la o lămâie, pe care vă sfătuim să îl strecuraţi pentru a evita eventualele seminţe sau coji. Peste el adăugaţi o linguriţă rasă de bicarbonat de sodiu. Va rezulta o reacţie cu multă spumă, de aceea este important să vă asiguraţi că aceasta are loc într-un pahar suficient de înalt.

Lăsaţi totul pentru câteva minute, timp în care amestecul se va linişti, iar spuma va dispărea, şi completaţi paharul cu apă. Beţi câte puţin din el pe parcursul întregii zile.

Lămâia oferă vitamina C atât de necesară corpului în această perioadă, iar bicarbonatul de sodiu va reduce aciditatea sucului de lămâie şi va contribui la neutralizarea virusului prin efectul alcalin.

În două-trei zile, simptomele se vor ameliora. Pe lângă acest remediu, respectaţi tratamentul şi recomandările medicului. Reţineţi că antibioticele – naturale sau sub formă de medicamente – nu au niciun efect în cazul virozelor. Paracetamolul, vitamina C, ceaiurile şi odihna sunt cele mai bune soluţii de combatere a virozelor.

Taguri articol: remedii naturiste antibiotice răceli paracetamol viroze virus

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.