Sfatul medicului
1545 accesări 19 Martie 2017 0 comentarii

Terapia 3C, o şansă uriaşă de recuperare pentru copiii cu autism

Sunt deja ani buni de când terapia pentru autism 3C îi ajută pe copiii cu autism să facă progrese. Terapia 3C este o metodă de recuperare îndreptată spre copiii cu autism cu efecte vizibile în tratarea psihomotrică a acestora.

Acest tratament se desfăşoară pe parcursul a trei ani şi constă în exerciţii fizice. O şedinţă durează doar o oră, ca să nu obosească copilul, dar să fie suficient de lungă pentru a avea efect.

„Anul acesta, se vor împlini zece ani de când am început să lucrez cu copiii cu autism terapia 3C. Dacă mă uit în urmă, mă simt împlinit privind evoluţia copiilor cu care am lucrat şi nivelul de recunoaştere naţională şi internaţională la care a ajuns terapia. Privind spre viitor, pot spune că mai sunt multe de făcut şi că tot ce ţine de mine voi face. Mulţumesc tuturor celor care în toţi aceşti ani au fost alături de mine”, a precizat Paul Cojocaru, fondatorul terapiei pentru autism 3C.

Taguri articol: sfatul medicului copilul autism copii terapia 3 c

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.