Sfatul medicului
1283 accesări 06 Noiembrie 2017 0 comentarii

Terapii oftalmologice inovatoare, la Institutul „Microchirurgia Ochiului”

Medicii specialişti de la Institutul „Microchirurgia ochiului” oferă informaţii, pacienţilor cu probleme oftalmologice, despre terapia limfotropică, o metodă modernă de tratament oftalmologic, care implică furnizarea de medicamente esenţiale direct la locul leziunii prin sistemul limfatic.

Pentru că sistemul limfatic face parte integrantă din sistemul cardiovascular, el furnizează substanţe nutritive întregului corp, curăţă şi elimină substanţe toxice sau produse metabolice. În procesul de terapie limfotropică, medicamentul utilizat nu are niciun efect asupra stomacului, a tractului digestiv, a rinichilor sau a ficatului. În plus,numai o cantitate foarte micăajunge în sânge. Din acest motiv, o astfel de terapie este cea mai delicată metodă de tratament, care poate fi utilizată chiar şi atunci când pacienţii prezintă boli ale organelor enumerate mai sus. Metoda de administrare a medicamentelor determină o creştere a concentraţiei regionale a substanţelor medicinale cu o scădere generală a încărcăturii medicamentoase pe corp”, au explicat medicii oftalmologi.

Metoda de tratament poate fi utilizată în afecţiuni, cum ar fi: degenerescenţă maculară legată de vârstă; miopie; ambliopie; tensiune de alimentare excesivă; boli congenitale şi ereditare ale retinei; atrofia nervului optic de origine vasculară inflamatorie şi toxică; retinopatie diabetică; keratită; uveită; distrofii corneene, glaucometc.

Taguri articol: sfatul medicului chirurg oftalmolog

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.