Boli şi afecţiuni
1444 accesări 08 Martie 2017 0 comentarii

Test esenţial de diagnosticare a infertilităţii, la Spitalul Euromaterna

Infertilitatea nu este un capăt de drum, spun medicii specialişti, iar un astfel de diagnostic nu trebuie să pună capăt tuturor visurilor unui cuplu de a avea copii.

Pornind de la problemele tot mai frecvente legate de infertilitate, atât masculină, cât şi feminină, echipa bine pregătită a Departamentului FIV, din cadrul Spitalului Euromaterna, poate ajuta fiecare cuplu care se confruntă cu astfel de probleme să afle care sunt cauzele infertilităţii şi cum se poate rezolva această problemă.

Problemele legate de calitatea spermei sunt unele din cele mai frecvente cauze de infertilitate masculină, existând numeroşi factori care afectează calitatea spermei, dintre care cei mai importanţi sunt: vârsta, mediul în care bărbatul îşi desfăşoară activitatea etc.

Diagnosticarea infertilităţii masculine reprezintă primul pas din demersul cuplului care îşi doreşte copii şi nu reuşeşte să conceapă. După confirmarea suspiciunii de infertilitate masculină şi identificarea cauzelor determinante, medicul specializat în tratamentul infertilităţii şi tehnici de reproducere umană asistată va recomanda tratamentul adecvat, pentru a remedia sau măcar a ameliora problema cu care se confruntă cuplul, putând fi efectuate ulterior proceduri de inseminare intrauterină sau fertilizare in vitro.

Spitalul Euromaterna vine în ajutorul pacienţilor cu o gamă largă de analize ce determină infertilitatea masculină cuprinse într-una singură, spermograma, ce evaluează calitatea şi cantitatea materialului seminal.

Rezultatul spermogramei se eliberează în două ore de la recoltare şi este lucrat de personal medical specializat în andrologie şi tehnici de fertilizare in vitro.

Pentru mai multe informaţii şi programări, apelaţi numărul de telefon 0241.605.555.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.