Frumuseţe
1192 accesări 04 Iulie 2016 1 comentariu

Transplantul de păr pentru sprâncene poate fi o greşeală? Ce spun specialiştii

Transplantul de păr pentru gene şi sprâncene a devenit o procedură folosită de multe femei, în ultimul timp, pentru a-şi îmbunătăţi aspectul fizic. De cele mai multe ori, părul folosit se recoltează din scalpul pacientului, de către medicul specialist, după efectuarea unei anestezii locale.

Câteodată, rezultatele nu sunt pe măsură, iar unii specialişti ne explică faptul că ar fi mult mai sigur şi mai uşor să se folosească micropigmentarea în detrimentul transplantului, pentru a îmbunătăţi aspectul fizic. De ce? Pentru că este mai ieftin, mai simplu şi deloc riscant.

„Transplantul de păr în sprâncene nu este întotdeauna indicat. Pe lângă costurile exagerate, rezultatele pot fi tragice! Firele de păr implantate arată, de multe ori, îngrozitor, sprâncenele ar arăta mult mai bine fără fire, acestea pot fi foarte uşor simulate cu ajutorul aparatului de micropigmentare şi rezultatul este foarte natural”, explică Cerasela Brumă, specialist micropigmentare.

Taguri articol: pentru ea frumusete

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

18 ianuarie 2017 Ana
Specialisti in coafuri

Invata de la cei mai buni traineri! Vino la Academia de Coafor & Make-up si implineste-ti visul. Curs de Make-up cu Ana Maria Vasile, Cel mai bun make-up artist in 2016, titlu primit la Romanian Fashion Awards. Curs de Coafor cu Dorina Gheorghe, trainer cu peste 10 ani experienta in saloane de top. Diplome recunoscute national si international. Detalii la: 021.337.27424

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.