Frumuseţe
2544 accesări 25 Ianuarie 2016 0 comentarii

Tratamentul activator al tinereţii, la Centrul Maetrys Med

Tratamentul GEN'X – un tratament strict profesional, însumând o colecţie de ingrediente active dermocosmetice de lux, special create pentru terapiile orientate pe întinerirea celulară a pielii.

Seria GEN'X reactivează detoxifierea şi repararea celulară a factorilor de la nivelul ADN-ului şi ARN-ului, prin urmare devine un must-have în rutina de îngrijire a pielii, zi după zi.

Seria GEN'X conţine noutăţile cosmetice cele mai preţioase: celule stem, caviar, venin de albine, coenzima Q10, peptide, lipozomi – toate pentru a activa procesul global anti-îmbătrânire, devenind o sursă reală a tinereţii, prin refacerea ADN-ului şi ARN-ului, protejând telomerii.

Prin tratamentul MESOGEN'X pielea este reînnoită, ridurile sunt reduse, iar aspectul feţei este îmbunătăţit; ţesutul îşi recapătă proprietăţile de elasticitate pentru o piele cu 12 ani mai tânără!

Vă aşteptăm la sediul Centrului Maetrys Med din Bd.Mamaia nr.168, tel. 0735 880 282, pentru a afla mai multe detalii şi pentru a beneficia din plin de rezultatele acestei ultime inovaţii în tratamentele anti-ageing, rezultate vizibile imediat, chiar după prima şedinţă de tratament!

Taguri articol: frumusete celule stem detoxifiere cosmetice tratamente ridurile pielea

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.