Sfatul medicului
1251 accesări 09 Mai 2017 0 comentarii

Un simplu test vă poate scuti de multă suferinţă

Din păcate, din cauza stilului de viaţă şi al stresului cotidian, diabetul afectează din ce în ce mai mulţi oameni, spun medicii specialişti. Pentru a fi depistat din timp, recomandarea acestora este sa fim foarte atenţi la simptomele pe care afecţiunea le manifestă la nivelul întregului organism. Nedescoperită şi netratată la timp, boala afectează mai multe structuri ale organismului, de la ochi, până la rinichi şi dinţi.

Semnele afecţiunii nu sunt întotdeauna evidente şi se instalează treptat, de aceea, dacă aveţi anumite simptome specifice bolii, vă puteţi testa valorile glicemiei, pentru a vă asigura că totul este în regulă cu sănătatea dumneavoastră.

„Cele mai comune semne sunt: senzaţia continuă de foame şi de sete, chiar daca persoana a mâncat sau a băut apă; probleme cu vederea; senzaţia permanentă de oboseală; mâncărimi; pete mai închise pe piele; predispoziţie către infecţii; amorţeli, furnicături sau dureri în picioare, tălpi sau mâini; răni care se vindecă greu; urinări frecvente”, explică specialiştii Centrului medical Iowemed.
Dacă simptomele persistă, este indicată o vizită la un specialist.

Pentru mai multe detalii, programări şi consultaţii, apelaţi numărul de telefon al Centrului medical Iowemed 0241.962.

Taguri articol: sfatul medicului boala boli diabet glicemie probleme simptome sănătatea diabetul dureri

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.