13 Noiembrie 2015
2923 accesări
1 comentariu

Medicamentele pot ajuta în multe afecţiuni, însă, uneori, remediile homeo-pate sunt de-a dreptul miraculoase. Compuse din substanţe naturale, remediile homeopate au capacitatea de a stimula sistemul imunitar. Conform regulilor homeopatiei se consideră că pacientul este un întreg şi astfel se ţine cont atât de aspectele fizice şi psihice, cât şi de predispoziţia ereditară, stresul, substanţele toxice, alimentaţia şi stilul de viaţă.

De obicei, remediile homeopate se folosesc atunci când organismul nu mai răspunde la terapia alopată sau pacientul nu poate suporta un tratament tradiţional. Cu ajutorul homeopatiei se pot trata şi vindeca boli cronice, cum ar fi: alergiile, astmul, infecţiile repetate ale căilor respiratorii superioare, artrita, durerile reumatice, problemele de ciclu sau menopauză, dureri de cap şi migrene, probleme digestive, boli de piele.

Principiul de infinitezimale folosit de această terapie este bazat pe utilizarea în tratament a dozelor foarte mici de substanţă, care, pe lângă proprietăţile curative, nu produc efecte adverse sau toxice şi nu creează dependenţă. Datorită acestor beneficii, homeopatia poate fi utilizată fără probleme de femeile însărcinate, copiii sau bolnavi cronici.

Taguri articol: homeopatie migrene astm alergii artrita piele psihic stres boli de piele

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

26 noiembrie 2015
mc
TLC

A aparut de curand in America o afacere cu produse de exceptie - Total Life Changes, care urmeaza sa se deschida oficial si in Europa cat de curand. Studiati produsele si planul de marketing, iar daca veti fi incantat de ceea ce veti vedea si de potentialul financiar al acestei afaceri, va rog sa ma contactati pentru detalii concrete. Puteti vizita pagina mea de membru: www.totallifechanges.com/primordial . P.S. Slabeste garantat 1,5 – 2,3 kg/saptamana cu Iaso Tea (100% natural din 9 plante) . Pentru cei interesati de afacere si produse, solicitati prezentarea (in limba romana) la: [email protected]

Articol publicat de Andreea PERHAIŢĂ