23 Februarie 2016
3386 accesări
0 comentarii

Diversificare alimentaţiei bebeluşului este un subiect mult aşteptat de părinţi. Fiindcă poveştile circulă, se pare că părinţii îşi doresc să fie informaţi cu mult timp înainte ca cei mici să împlinească vârsta diversificării - 6 luni. În acest context, mămicile din Constanţa pot participa la un curs de puericultură ce va fi susţinut de medicul pediatru Oana Barbu.
„Scopul principal al acestui curs este acela de a oferi părinţilor participanţi cât mai multe informaţii despre diversificare şi totodată de a le da pentru acasă numeroase idei şi trucuri prin care pot transforma diversificarea într-o experienţă inedită pentru întreaga familie. Printre subiectele abordate, se numără ordinea introducerii alimentelor în diversificare, alimentele interzise, alergii, intoleranţe posibile în timpul diversificării şi dacă unui bebeluş i se poate introduce regimul vegetarian sau ovo-lacto-vegetarian.
Voi aborda aceste teme în dublă calitate: de mamă şi de medic, folosindu-mă atât de informaţiile medicale, cât şi de propria-mi experienţă”, precizează medicul.
Înscrierile la curs se pot face pe adresa de mail lilianatudose @bbcenter.ro.

Taguri articol: stiri medicale nutritie alimente intoleranţe bebe alergii

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Andreea Năstase