23 Mai 2016
8011 accesări
1 comentariu

Începând cu luna mai, Spitalul Euromaterna are un nou coordonator al Departamentului de Fertilizare in Vitro, as. univ. dr. Andreea Velişcu, un medic cu rezultate excelente în domeniul Reproducerii Umane Asistate şi unul din cei mai buni specialişti formaţi în cadrul maternităţii Giuleşti din Bucureşti.

Asistent Universitar la Catedra de Obstetrică şi Ginecologie UMF Carol Davila Bucureşti, dr. Velişcu are supraspecializare în Fertilizare in vitro, cu o experienţă bogată în domeniul Reproducerii Umane Asistate, având următoarele competenţe: echografie obstetrică - ginecologie, colposcopie, histeroscopie, laparoscopie, fertilizare în vitro.

Alături de noul coordonator, departamentului de Fertilizare in vitro i se alătură echipa formată din dr. Elena Cupşa şi dr. Daniela Shawi, medici specialişti de obstetrică - ginecologie în cadrul Spita-lului Euromaterna.

Dr. Velişcu a oferit, la începutul lunii mai, primele consultaţii de infertilitate în ambulatoriul Euromaterna.

Cuplurile care necesită tratamente pentru infertilitate, cât şi proceduri de fertilizare in vitro, se pot programa pentru consultaţii, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:00, la numărul de telefon 0241/60.55.55. http://euromaterna. ro/compartimente/fertilizare-in-vitro.php

Taguri articol: pentru ea sfatul medicului euromaterna fertilizare

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

24 mai 2016
adevar
adevar

Ne intereseaza in republici de calitate, nu ne intereseaza in Romania= republica cunoscuta cu experimentele antiumane mai ales pe straine gravide=politica de distrugere poporele vecine .Daca stiti in alta republica scrieti sa nu fie in Romania.

Articol publicat de Vali PAPATANASIU