Salate
5643 accesări 31 August 2015 0 comentarii

Salată de pui cu ciuperci şi gogoşari

Atunci când sunteţi în grabă, aveţi musafiri sau pur şi simplu vreţi să gătiţi ceva gustos, puteţin încerca o delicioasă salată de pui cu ciuperci şi gogoşari. În doar jumătate de oră, totul e gata.

Ingrediente

Un piept de pui mai marisor
200 gr ciuperci
5-6 morcovi mai mari
gogosari murati
2 oua
ulei
sare
smantana
ceapa verde

Mod de preparare - Salata cu piept de pui si ciuperci

Pieptul de pui se taie,se condimenteaza si se face la gratar.Dupa ce s-a racit se taie bucati mai mici.
Morcovii se curata si se pun la fiert in apa cu sare.
Se spala ceapa,se taie si se pune la prajit in putin ulei.Se adauga apoi ciupercile taiate.
Gogosarii muratise taie si ei feliute,la fel si morcovii dupa ce au fiert.
Din cele doua oua se face o maioneza,incorporand uleiul.Se adauga sare,suc de lamaie si smantana.
Intr-un vas vom aseza salata in straturi astfel:
-un strat de piept de pui
-un strat de ciuperci
-un strat de morcovi
-un strat de gogosari murat
Printre ele se pune maioneza.
Se continua astfel pana terminam toate ingredientele.
De preferat se consuma rece.

Taguri articol: ehydh salate reţete culinare salată de pui

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.