Păpădia se găseşte din belşug, în această perioadă. Deoarece are foarte multe beneficii pentru sănătate, specialiştii spun că ar trebui să fie prezentă în micul „plafar” al fiecărei gospodine. Rădăcina ...
Una dintre cele mai iubite salate ale lumii, salata de ou cu maioneză, verdeţuri şi ceapă, se pretează de minune a fi tartinată şi servită. Secretul unui sandviş cu salată de ou constă în alegerea corectă a pâinii: ...
Deşi mulţi dintre noi şi-au propus să dea jos kilogramele acumulate de sărbători, se pare că acest lucru devine din ce în ce ...
250 g ciuperci 3 – 4 ouă 100 g cașcaval o ceapă roșie o țelină un morcov oțet sau zeamă de ...
Nu pregătiți salata cât timp legumele fierte sunt calde. De asemenea, nu folosiți legume calde și crude în aceeași ...
Pentru a elimina gustul și aspectul neplăcut pe care, în unele situații, îl dau mâncărurilor unele substanțe conținute de legume, gospodinele sunt sfătuite ca, după spălarea și curățarea legumelor, să le prepare ...
400 g linte 3 cepe Un morcov O rădăcină de pătrunjel O țelină mică O crenguță de cimbru Ulei Oțet O legătură de verdeață (mărar sau pătrunjel) Sare Piper 100 – 200 g carne afumată (dacă se ...
3 sau 4 morcovi O ceapă Ulei Zeamă de lămâie sau oțet Sare O legătură pătrunjel verde Câteva ...
Atunci când sunteţi în grabă, aveţi musafiri sau pur şi simplu vreţi să gătiţi ceva gustos, puteţin încerca o ...