Salvia face parte din aceeaşi familie cu oregano, lavanda, rozmarinul, cimbrul şi busuiocul. Deşi la noi în ţară este folosită mai mult ca mirodenie pentru diferite tipuri de mâncare, puţine persoane ştiu că salvia are multe ...
Medicii specialişti spun că ficatul este organul care transformă alimentele în energie, adică absolut orice se consumă, lichid sau solid, „trece” prin ficat. Ficatul este cel care menţine funcţionarea şi a altor organe ...
Castravetele este una dintre cele mai bogate legumele în fitonutrienţi, ce oferă beneficii importante organismului ...
Afinele şi-au făcut loc pe tarabele pieţelor, şi chiar dacă sunt de cultură şi nu sunt culese de pe crestele munţilor, beneficiile ...
Ştevia este o plantă cunoscută de toată lumea, folosită la prepararea unor tipuri de mâncare sau ca ceai pentru tratarea unor ...
Aloe vera este o plantă foarte cunoscută, ca fiind un „medicament” natural, extrem de eficient, în tratarea afecţiunilor cutanate, grăbind vindecarea. Însă nu toată lumea ştie că aloe vera are beneficii extraordinare ...
Păpădia se găseşte din belşug, în această perioadă. Deoarece are foarte multe beneficii pentru sănătate, specialiştii spun că ar trebui să fie prezentă în micul „plafar” al fiecărei gospodine. Rădăcina ...