Remedii naturiste
1401 accesări 25 Ianuarie 2016 0 comentarii

Sunteţi obosiţi? Ginsengul vă redă echilibrul interior

Ginsengul este un remediu asiatic natural ce s-a dovedit eficient de-a lungul mileniilor în prevenirea bolilor şi creşterea imunităţii. De asemenea, el restabileşte echilibrul interior pentru persoanele care trec prin perioade de stres profund sau sunt afectate de oboseală cronică.
Potrivit dr. Ionica Ciortan, medic primar medicină generală şi pediatrie din cadrul Centrului Medical Iowemed, sindromul oboselii cronice este, pe de o parte, rezultatul unui stil de viaţă dezor-donat, cu o alimentaţie dezechilibrată. Pe de altă parte, „oboseala cronică are la bază stresul şi reacţia sistemului imunitar la diferite infecţii virale cronice”.
Astfel, în perioada iernii, organismul este mai predispus oboselii, ceea ce poate duce la un somn agitat, la stări de slăbiciune, dureri musculare, precum şi la lipsa concentrării pe termen scurt.
Rădăcina de ginseng tratează în mod natural toate aceste simptome. Aceasta creşte vitalitatea şi rezistenţa organismului, combate stresul de orice natură şi redă echilibrul organismului după răceli şi gripe. O puteţi consuma sub formă de ceai sau suplimente alimentare. Efectul este însă foarte puternic şi este recomandat să discutaţi cu medicul de familie înainte de a apela la acest remediu natural.

Taguri articol: remedii naturiste răceli gripe somn agitat stres

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.