28 Decembrie 2016
1138 accesări
0 comentarii

Mai multe studii pe animale au arătat că iasomia are capacitatea de a încetini evoluţia celulelor canceroase. Un studiu realizat pe şoareci a arătat că este benefic mai ales în caz de cancer mamar, în timp ce un altul a scos la iveală faptul că ajută în caz de cancer al prostatei.


Pe lângă toate acestea, un experiemnt realizat pe hamsteri a arătat că antioxidanţii din ceaiul de iasomie, în special catehinele, au proprietatea de a scădea colesterolul şi nivelul trigliceridelor, atunci când animalele aveau parte de o alimentaţie bogată în grăsimi.

Deşi este nevoie de mai multe studii care să confirme ipoteza în cazul oamenilor, acest tip de ceai poate aduce beneficii celor a căror dietă e bogată în grăsimi. Proprietăţi anti-bacteriene În cadrul unui studiu realizat la Universitatea de Stat Kansas, s-a arătat că ceaiul de iasomie are abilitatea de a preveni intoxicatiile cu Salmonella şi Listeria, aspect ce şi-ar putea găsi aplicabilitatea în industria alimentară, unde se caută metode naturale de a ucide bacteriile ce au că efect intoxicaţiile.

Sursa: tratamentecancer.ro

Taguri articol: nutritie ceai cancer

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Vali PAPATANASIU